Почивки в Турция

Почивка в Анталия с полет от София за 6 нощувки
Продължителност: 7 дни / 6 нощувки Транспорт: Самолет
Маршрут
София - Анталия - София


Дати на отпътуване
21.09.2023 г., 22.09.2023 г., 28.09.2023 г., 29.09.2023 г., 05.10.2023 г., 06.10.2023 г., 12.10.2023 г., 19.10.2023 г.


Програма
>>>>>>-ПРОГРАМА:
Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 7:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 6 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
Цени
>>>>>>ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
6 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 1000 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет„

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА
15:00 София (SOF) - 16:40 Анталия (AYT)
17:40 Анталия (AYT) - 19:20 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Хотели по програмата
 
905
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
911
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
917
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
951
ASIA HOTEL
Анталия, Турция
953
APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
953
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
959
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
977
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
977
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
977
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
983
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
989
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
993
ROSELLA HOTEL
Анталия, Турция
993
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
993
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
993
IDYROS HOTEL
Анталия, Турция
993
PARK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
993
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
995
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
1001
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
1001
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1001
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1005
RICH MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
1011
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1013
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
1023
KINGAS HOTEL
Анталия, Турция
1031
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
1031
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
1035
ASRIN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1037
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1037
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1041
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
1041
LEDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1043
NAR HOTEL
Анталия, Турция
1049
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
1053
MEDITERRANEAN BREEZE HOTEL
Анталия, Турция
1053
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
1055
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
1061
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
1061
WASA HOTEL
Анталия, Турция
1065
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1065
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
1065
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1065
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
1071
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1073
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
1077
ERKAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1077
CLUB HERAKLES HOTEL
Анталия, Турция
1077
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
1077
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
1079
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
1079
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1083
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
1083
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
1085
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1089
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
1091
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
1095
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
1095
HOLIDAY CITY HOTEL
Анталия, Турция
1097
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1097
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
1097
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
1101
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
1101
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
1101
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
1101
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
1103
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
1103
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1103
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
1103
KLEOPATRA ROYAL PALM
Анталия, Турция
1107
BONN BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1109
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1109
ROSE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1113
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
1113
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
1113
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
1115
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
1115
CLUB HOTEL ANJELIQ
Анталия, Турция
1119
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
1119
Анталия, Турция
1119
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1123
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
1131
CLUB MARAKESH BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1131
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
1131
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
1135
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
1137
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
1139
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
1143
SERENIS HOTEL
Анталия, Турция
1149
ANJELIQ DOWNTOWN
Анталия, Турция
1151
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1151
ROYALISA HOTEL
Анталия, Турция
1152
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1155
KLEOPATRA ATLAS HOTEL
Анталия, Турция
1155
VILLA SUN FLOWER APARTS & SUITES
Анталия, Турция
1155
KLEOPATRA FATIH HOTEL
Анталия, Турция
1161
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
1161
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1161
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1163
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
1167
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
1167
ALERIA BELPORT BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1173
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
1173
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1173
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
1173
SIDE YESILOZ HOTEL
Анталия, Турция
1173
SEY BEACH HOTEL& SPA
Анталия, Турция
1173
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1179
SAYANORA HOTEL
Анталия, Турция
1181
LARISSA INN HOTEL
Анталия, Турция
1183
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
1183
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1183
CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1185
AYBEL INN HOTEL
Анталия, Турция
1185
TAL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1187
WHITE CITY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1191
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1193
ASKA BAYVIEW RESORT
Анталия, Турция
1193
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
1197
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1197
DREAM FAMILY CLUB
Анталия, Турция
1203
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
1203
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
1204
CENGER BEACH RESORT
Анталия, Турция
1205
CLUB DIZALYA HOTEL
Анталия, Турция
1207
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1209
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
1211
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Анталия, Турция
1213
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
1215
CONCORDIA CELES HOTEL
Анталия, Турция
1219
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1221
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
1223
VIKING SUITE HOTEL
Анталия, Турция
1227
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1227
MC ARANCIA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1227
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
1233
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1233
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1233
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1235
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
1238
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
1238
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
1239
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1239
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
1239
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1239
ANTIK HOTEL & GARDEN
Анталия, Турция
1245
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
1245
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
1245
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
1245
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
1245
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
1245
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
1247
ISTANBUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1253
CLUB MERMAID VILLAGE
Анталия, Турция
1257
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
1257
CLUB AQUA PLAZA
Анталия, Турция
1261
GRAND KAPTAN HOTEL
Анталия, Турция
1263
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
1263
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1263
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
1263
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1263
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
1263
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
1265
LINDA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1269
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
1273
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
1275
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
1275
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
1275
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1281
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1281
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1287
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
1290
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
1293
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
1293
BLUE STAR HOTEL
Анталия, Турция
1293
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1293
MG WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
1293
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
1299
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1305
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1305
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1305
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1305
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
1305
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
1305
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1307
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1311
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1311
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1311
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1311
RIVER RESORT
Анталия, Турция
1314
AYRA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1317
MEDER RESORT
Анталия, Турция
1317
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1317
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
1320
MICHELL HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1329
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1331
KILIKYA RESORT CAMYUVA
Анталия, Турция
1335
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
1335
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
1341
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1347
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1347
TITAN GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
1351
DREAM WORLD RESORT
Анталия, Турция
1352
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
1353
AKDORA ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1355
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
1359
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
1359
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
1359
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
1359
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1365
SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1371
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1377
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
1377
LUCIDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1377
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1380
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
1395
TITAN SELECT HOTEL
Анталия, Турция
1395
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1401
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1401
ROYAL TOWERS HOTEL KIRIS
Анталия, Турция
1401
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1407
INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
1407
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1407
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
1413
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1413
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
1422
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
1425
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1425
CESARS RESORT SIDE
Анталия, Турция
1425
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1427
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1431
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1433
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1433
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
1437
XPERIA SARAY BEACH
Анталия, Турция
1437
ROYAL TOWERS HOTEL LARA
Анталия, Турция
1441
DREAM WORLD PALACE
Анталия, Турция
1443
NAZAR BEACH CITY & RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1443
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
1445
DREAM WORLD HILL
Анталия, Турция
1446
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1449
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1457
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
1457
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
1457
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
1461
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
1465
DREAM WATER WORLD
Анталия, Турция
1465
DREAM WORLD AQUA
Анталия, Турция
1471
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
1476
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
1479
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
1479
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1491
PERRE DELTA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1497
CLUB TITAN
Анталия, Турция
1497
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
1503
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1503
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
1503
TURKIZ DELUXE RESORT KEMER
Анталия, Турция
1505
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
1509
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
1509
MERYAN HOTEL
Анталия, Турция
1509
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1515
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1515
PERRE ART HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1515
AKRA - V HOTEL
Анталия, Турция
1515
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
1517
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1521
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
1521
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
1521
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1527
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
1530
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
1539
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
1541
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
1544
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1545
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
1551
PERRE LA MER HOTEL
Анталия, Турция
1553
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1555
KILIKYA PALACE GOYNUK
Анталия, Турция
1555
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
1557
AKKA CLAROS HOTEL
Анталия, Турция
1557
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1565
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
1575
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1575
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
1587
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
1590
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
1593
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1593
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
1617
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1619
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
1635
TIMO RESORT
Анталия, Турция
1635
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
1635
LYKIA WORLD ANTALYA
Анталия, Турция
1635
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
1635
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
1637
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
1644
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
1659
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
1659
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1677
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
1677
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1677
LOXIA COMFORT RESORT KEMER
Анталия, Турция
1681
ROX ROYAL HOTEL
Анталия, Турция
1701
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
1701
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
1707
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
1707
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1713
AKKA ALINDA HOTEL
Анталия, Турция
1715
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1719
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
1725
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1725
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
1727
AMARA PREMIER PALACE
Анталия, Турция
1727
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
1728
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
1731
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
1731
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
1737
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1749
KAYA SIDE
Анталия, Турция
1755
ROYAL DIWA TEKIROVA RESORT
Анталия, Турция
1761
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
1761
CESARS TEMPLE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
1761
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
1769
QUEENS PARK RAI PREMIUM TEKIROVA
Анталия, Турция
1771
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1776
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
1783
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
1791
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
1791
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
1797
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
1803
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1807
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1809
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
1819
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
1827
AKRA HOTEL
Анталия, Турция
1839
KAYA BELEK
Анталия, Турция
1845
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
1851
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1851
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
1863
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
1863
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1871
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
1871
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
1871
ADALYA RESORT & SPA ADULTS ONLY
Анталия, Турция
1875
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1887
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
1893
ANTALYA ADONIS HOTEL
Анталия, Турция
1893
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
1895
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
1905
BARUT SUNWING SIDE BEACH
Анталия, Турция
1905
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
1905
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1914
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1915
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
1917
SUNTHALIA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1929
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
1931
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1932
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
1937
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
1941
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1943
LIU RESORTS
Анталия, Турция
1959
ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
1961
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
1987
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
1989
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
1989
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
1989
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
1995
RIXOS SUNGATE
Анталия, Турция
2001
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2001
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
2007
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
2020
AKKA ANTEDON HOTEL
Анталия, Турция
2021
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
2027
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2031
ORANGE COUNTY KEMER - ADULT ONLY +18
Анталия, Турция
2055
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
2059
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
2085
AKRA KEMER
Анталия, Турция
2099
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
2103
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
2103
ALVA DONNA WORLD PALACE
Анталия, Турция
2103
CLUB MARCO POLO
Анталия, Турция
2103
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
2121
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
2123
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
2123
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
2127
CONCORDE DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
2131
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
2133
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
2145
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
2151
ADAM & EVE
Анталия, Турция
2151
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
2169
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
2181
SWANDOR HOTELS & RESORT TOPKAPI PALACE
Анталия, Турция
2181
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA
Анталия, Турция
2205
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
2231
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
2233
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
2238
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
2241
ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2259
SWANDOR HOTELS RESORT KEMER
Анталия, Турция
2265
RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
2337
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2337
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
2355
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
2355
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
2377
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
2433
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
2469
RIXOS PREMIUM TEKIROVA
Анталия, Турция
2481
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
2541
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
2635
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
2697
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
2785
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
2799
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2919
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
2995
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
3013
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
3099
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
3319
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
3387
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
3409
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
3771
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
4503
RIXOS PREMIUM BELEK
Анталия, Турция
8175
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
Дестинация
Анталия, Турция
Транспорт
Самолет
Продължителност
7 дни / 6 нощувки
Маршрут
София - Анталия - София
Дати на отпътуване
21.09.2023 г.,   22.09.2023 г.,   28.09.2023 г.,   29.09.2023 г.,   05.10.2023 г.,   06.10.2023 г.,   12.10.2023 г.,   19.10.2023 г.
Код на оферта
21059
Запитване
Цени от
273
Програма
>>>>>>-ПРОГРАМА:
Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-6:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 7:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 6 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
Допълнителна информация
>>>>>>ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
6 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 1000 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет„

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА
15:00 София (SOF) - 16:40 Анталия (AYT)
17:40 Анталия (AYT) - 19:20 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
Хотели по програмата
Анталия, Турция
Цени от
905
Анталия, Турция
Цени от
911
Анталия, Турция
Цени от
917
Анталия, Турция
Цени от
951
Анталия, Турция
Цени от
953
Анталия, Турция
Цени от
953
Анталия, Турция
Цени от
959
Анталия, Турция
Цени от
977
Анталия, Турция
Цени от
977
Анталия, Турция
Цени от
977
Анталия, Турция
Цени от
983
Анталия, Турция
Цени от
989
Анталия, Турция
Цени от
993
Анталия, Турция
Цени от
993
Анталия, Турция
Цени от
993
Анталия, Турция
Цени от
993
Анталия, Турция
Цени от
993
Анталия, Турция
Цени от
993
Анталия, Турция
Цени от
995
Анталия, Турция
Цени от
1001
Анталия, Турция
Цени от
1001
Анталия, Турция
Цени от
1001
Анталия, Турция
Цени от
1005
Анталия, Турция
Цени от
1011
Анталия, Турция
Цени от
1013
Анталия, Турция
Цени от
1023
Анталия, Турция
Цени от
1031
Анталия, Турция
Цени от
1031
Анталия, Турция
Цени от
1035
Анталия, Турция
Цени от
1037
Анталия, Турция
Цени от
1037
Анталия, Турция
Цени от
1041
Анталия, Турция
Цени от
1041
Анталия, Турция
Цени от
1043
Анталия, Турция
Цени от
1049
Анталия, Турция
Цени от
1053
Анталия, Турция
Цени от
1053
Анталия, Турция
Цени от
1055
Анталия, Турция
Цени от
1061
Анталия, Турция
Цени от
1061
Анталия, Турция
Цени от
1065
Анталия, Турция
Цени от
1065
Анталия, Турция
Цени от
1065
Анталия, Турция
Цени от
1065
Анталия, Турция
Цени от
1071
Анталия, Турция
Цени от
1073
Анталия, Турция
Цени от
1077
Анталия, Турция
Цени от
1077
Анталия, Турция
Цени от
1077
Анталия, Турция
Цени от
1077
Анталия, Турция
Цени от
1079
Анталия, Турция
Цени от
1079
Анталия, Турция
Цени от
1083
Анталия, Турция
Цени от
1083
Анталия, Турция
Цени от
1085
Анталия, Турция
Цени от
1089
Анталия, Турция
Цени от
1091
Анталия, Турция
Цени от
1095
Анталия, Турция
Цени от
1095
Анталия, Турция
Цени от
1097
Анталия, Турция
Цени от
1097
Анталия, Турция
Цени от
1097
Анталия, Турция
Цени от
1101
Анталия, Турция
Цени от
1101
Анталия, Турция
Цени от
1101
Анталия, Турция
Цени от
1101
Анталия, Турция
Цени от
1103
Анталия, Турция
Цени от
1103
Анталия, Турция
Цени от
1103
Анталия, Турция
Цени от
1103
Анталия, Турция
Цени от
1107
Анталия, Турция
Цени от
1109
Анталия, Турция
Цени от
1109
Анталия, Турция
Цени от
1113
Анталия, Турция
Цени от
1113
Анталия, Турция
Цени от
1113
Анталия, Турция
Цени от
1115
Анталия, Турция
Цени от
1115
Анталия, Турция
Цени от
1119
Анталия, Турция
Цени от
1119
Анталия, Турция
Цени от
1119
Анталия, Турция
Цени от
1123
Анталия, Турция
Цени от
1131
Анталия, Турция
Цени от
1131
Анталия, Турция
Цени от
1131
Анталия, Турция
Цени от
1135
Анталия, Турция
Цени от
1137
Анталия, Турция
Цени от
1139
Анталия, Турция
Цени от
1143
Анталия, Турция
Цени от
1149
Анталия, Турция
Цени от
1151
Анталия, Турция
Цени от
1151
Анталия, Турция
Цени от
1152
Анталия, Турция
Цени от
1155
Анталия, Турция
Цени от
1155
Анталия, Турция
Цени от
1155
Анталия, Турция
Цени от
1161
Анталия, Турция
Цени от
1161
Анталия, Турция
Цени от
1161
Анталия, Турция
Цени от
1163
Анталия, Турция
Цени от
1167
Анталия, Турция
Цени от
1167
Анталия, Турция
Цени от
1173
Анталия, Турция
Цени от
1173
Анталия, Турция
Цени от
1173
Анталия, Турция
Цени от
1173
Анталия, Турция
Цени от
1173
Анталия, Турция
Цени от
1173
Анталия, Турция
Цени от
1179
Анталия, Турция
Цени от
1181
Анталия, Турция
Цени от
1183
Анталия, Турция
Цени от
1183
Анталия, Турция
Цени от
1183
Анталия, Турция
Цени от
1185
Анталия, Турция
Цени от
1185
Анталия, Турция
Цени от
1187
Анталия, Турция
Цени от
1191
Анталия, Турция
Цени от
1193
Анталия, Турция
Цени от
1193
Анталия, Турция
Цени от
1197
Анталия, Турция
Цени от
1197
Анталия, Турция
Цени от
1203
Анталия, Турция
Цени от
1203
Анталия, Турция
Цени от
1204
Анталия, Турция
Цени от
1205
Анталия, Турция
Цени от
1207
Анталия, Турция
Цени от
1209
Анталия, Турция
Цени от
1211
Анталия, Турция
Цени от
1213
Анталия, Турция
Цени от
1215
Анталия, Турция
Цени от
1219
Анталия, Турция
Цени от
1221
Анталия, Турция
Цени от
1223
Анталия, Турция
Цени от
1227
Анталия, Турция
Цени от
1227
Анталия, Турция
Цени от
1227
Анталия, Турция
Цени от
1233
Анталия, Турция
Цени от
1233
Анталия, Турция
Цени от
1233
Анталия, Турция
Цени от
1235
Анталия, Турция
Цени от
1238
Анталия, Турция
Цени от
1238
Анталия, Турция
Цени от
1239
Анталия, Турция
Цени от
1239
Анталия, Турция
Цени от
1239
Анталия, Турция
Цени от
1239
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1247
Анталия, Турция
Цени от
1253
Анталия, Турция
Цени от
1257
Анталия, Турция
Цени от
1257
Анталия, Турция
Цени от
1261
Анталия, Турция
Цени от
1263
Анталия, Турция
Цени от
1263
Анталия, Турция
Цени от
1263
Анталия, Турция
Цени от
1263
Анталия, Турция
Цени от
1263
Анталия, Турция
Цени от
1263
Анталия, Турция
Цени от
1265
Анталия, Турция
Цени от
1269
Анталия, Турция
Цени от
1273
Анталия, Турция
Цени от
1275
Анталия, Турция
Цени от
1275
Анталия, Турция
Цени от
1275
Анталия, Турция
Цени от
1281
Анталия, Турция
Цени от
1281
Анталия, Турция
Цени от
1287
Анталия, Турция
Цени от
1290
Анталия, Турция
Цени от
1293
Анталия, Турция
Цени от
1293
Анталия, Турция
Цени от
1293
Анталия, Турция
Цени от
1293
Анталия, Турция
Цени от
1293
Анталия, Турция
Цени от
1299
Анталия, Турция
Цени от
1305
Анталия, Турция
Цени от
1305
Анталия, Турция
Цени от
1305
Анталия, Турция
Цени от
1305
Анталия, Турция
Цени от
1305
Анталия, Турция
Цени от
1305
Анталия, Турция
Цени от
1307
Анталия, Турция
Цени от
1311
Анталия, Турция
Цени от
1311
Анталия, Турция
Цени от
1311
Анталия, Турция
Цени от
1311
Анталия, Турция
Цени от
1314
Анталия, Турция
Цени от
1317
Анталия, Турция
Цени от
1317
Анталия, Турция
Цени от
1317
Анталия, Турция
Цени от
1320
Анталия, Турция
Цени от
1329
Анталия, Турция
Цени от
1331
Анталия, Турция
Цени от
1335
Анталия, Турция
Цени от
1335