Почивки в Турция

Почивка в Анталия с полет от София за 8 нощувки
Продължителност: 9 дни / 8 нощувки Транспорт: Самолет
Маршрут
София-Анталия-София


Дати на отпътуване


Програма
>>>>>>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-8:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале

Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 9:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 8 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Цени
>>>>>>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);

Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

Трансфери летище - хотел - летище;

8 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА за 21.06 и 28.06.2023
06:00 София (SOF) - 07:50 Анталия (AYT)
08:40 Анталия (AYT) - 10:30 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА за 30.08.2023 г.
14:00 София (SOF) - 15:30 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА от 06.09 до 18.10.2023 вкл.
13:30 София (SOF) - 15:20 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.


ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗД ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

Хотели по програмата
 
935
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
943
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
951
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
995
ASIA HOTEL
Анталия, Турция
999
CLUB APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
999
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
1007
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
1031
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1031
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
1031
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
1039
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
1047
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
1051
PARK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
1051
ROSELLA HOTEL
Анталия, Турция
1051
IDYROS HOTEL
Анталия, Турция
1051
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1051
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
1051
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
1055
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
1063
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
1063
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1063
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1067
RICH MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
1075
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1079
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
1091
KINGAS HOTEL
Анталия, Турция
1103
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
1103
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
1107
ASRIN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1111
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1111
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1115
LEDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1119
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
1119
NAR HOTEL
Анталия, Турция
1127
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
1131
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
1135
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
1139
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
1143
WASA HOTEL
Анталия, Турция
1143
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
1147
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1147
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
1147
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1147
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
1155
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
1159
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
1163
CLUB HERAKLES HOTEL
Анталия, Турция
1163
ERKAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1163
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
1163
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
1163
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
1167
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1167
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
1171
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
1171
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
1171
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
1175
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1179
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1183
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
1187
ADELLA SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1187
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
1187
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
1187
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1188
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
1191
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
1195
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
1195
KLEOPATRA ROYAL PALM
Анталия, Турция
1195
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
1199
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
1199
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1199
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
1203
VIKING BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1203
VILLA SUN FLOWER HOTEL
Анталия, Турция
1203
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1207
ROSE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1211
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
1211
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
1215
CLUB HOTEL ANJELIQ
Анталия, Турция
1215
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
1219
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1219
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
1221
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
1224
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
1225
KLEOPATRA MICADOR HOTEL
Анталия, Турция
1225
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1231
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
1231
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
1235
CLUB MARAKESH BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1243
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
1243
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
1247
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
1259
ANJELIQ DOWNTOWN
Анталия, Турция
1259
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
1263
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1263
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1266
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
1267
KLEOPATRA FATIH HOTEL
Анталия, Турция
1274
KLEOPATRA ATLAS HOTEL
Анталия, Турция
1275
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
1280
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
1283
ALERIA BELPORT BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1288
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1291
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
1291
SERENIS HOTEL
Анталия, Турция
1291
SEY BEACH HOTEL& SPA
Анталия, Турция
1291
SIDE YESILOZ HOTEL
Анталия, Турция
1291
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1291
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1291
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1291
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
1295
GRAND ALISA HOTEL (EX. ROYALISA HOTEL)
Анталия, Турция
1297
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1299
SAYANORA HOTEL
Анталия, Турция
1299
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
1300
AYRA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1307
AYBEL INN HOTEL
Анталия, Турция
1307
TAL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1308
LARISSA INN HOTEL
Анталия, Турция
1308
WHITE CITY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1309
CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1311
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1313
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1314
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1315
QUEEN'S PARK GOYNUK
Анталия, Турция
1315
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1319
ASKA BAYVIEW RESORT
Анталия, Турция
1325
CENGER BEACH RESORT
Анталия, Турция
1327
DREAM FAMILY CLUB
Анталия, Турция
1331
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
1333
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
1334
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
1335
CLUB DIZALYA HOTEL
Анталия, Турция
1341
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
1341
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
1345
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Анталия, Турция
1347
CONCORDIA CELES HOTEL
Анталия, Турция
1355
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1355
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
1355
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
1363
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
1363
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1363
MC ARANCIA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1363
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
1371
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1371
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1371
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1373
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
1375
VIKING EXPRESS HOTEL
Анталия, Турция
1379
ANTIK HOTEL & GARDEN
Анталия, Турция
1379
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1379
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
1379
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1379
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1382
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
1382
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
1387
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
1387
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
1388
LINDA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1389
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
1391
ISTANBUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1397
CLUB AQUA PLAZA
Анталия, Турция
1399
CLUB MERMAID VILLAGE
Анталия, Турция
1403
CESARS SIDE
Анталия, Турция
1403
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
1404
GRAND KAPTAN HOTEL
Анталия, Турция
1411
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1416
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
1416
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
1417
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
1419
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1431
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
1435
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1435
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1435
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1439
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
1451
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
1451
NAZAR BEACH CITY & RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1451
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
1451
TIMO RESORT
Анталия, Турция
1451
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
1451
WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
1455
BLUE STAR HOTEL
Анталия, Турция
1462
QUEEN'S PARK LE JARDIN
Анталия, Турция
1464
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1467
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1467
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
1467
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
1471
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1471
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1475
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1475
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1475
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1477
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1477
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
1478
RIVER RESORT
Анталия, Турция
1483
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1483
MEDER RESORT
Анталия, Турция
1491
LUCIDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1495
KILIKYA RESORT CAMYUVA
Анталия, Турция
1497
MICHELL HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1498
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
1499
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1502
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1507
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
1518
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1521
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
1523
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1523
VILLA SUN FLOWER BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1523
DREAM WORLD RESORT
Анталия, Турция
1523
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
1523
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
1523
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1530
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
1531
AKDORA ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1539
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1539
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
1542
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
1547
SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1551
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
1563
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1573
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1581
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1587
TITAN SELECT HOTEL
Анталия, Турция
1587
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1587
IMPERIAL TURKIZ RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1591
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
1593
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
1593
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
1595
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1595
JURA HOTELS KEMER RESORT
Анталия, Турция
1595
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1595
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
1599
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
1603
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
1603
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1607
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
1611
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1614
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
1615
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1619
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
1625
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
1627
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
1627
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1632
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1643
JURA HOTELS LARA RESORT
Анталия, Турция
1643
DREAM WORLD PALACE
Анталия, Турция
1647
DREAM WORLD HILL
Анталия, Турция
1647
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
1655
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1655
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
1655
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
1656
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
1663
XPERIA SARAY BEACH
Анталия, Турция
1667
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
1671
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
1675
DREAM WATER WORLD
Анталия, Турция
1675
DREAM WORLD AQUA
Анталия, Турция
1683
AKRA - V HOTEL
Анталия, Турция
1699
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1715
PERRE DELTA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1715
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
1715
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
1723
CLUB TITAN
Анталия, Турция
1723
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
1738
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
1739
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1739
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
1739
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
1746
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1747
PERRE ART HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1749
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1750
MERYAN HOTEL
Анталия, Турция
1751
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1751
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
1754
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
1755
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1757
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
1763
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
1767
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
1779
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
1787
KILIKYA PALACE GOYNUK
Анталия, Турция
1789
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
1795
PERRE LA MER HOTEL
Анталия, Турция
1803
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1803
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1803
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
1805
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
1808
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1827
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1827
ANTALYA ADONIS HOTEL
Анталия, Турция
1827
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
1837
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1843
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
1845
ROX ROYAL HOTEL
Анталия, Турция
1849
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
1859
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1867
CESARS BELEK
Анталия, Турция
1875
AKKA CLAROS HOTEL
Анталия, Турция
1876
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
1882
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
1883
AMARA COMFORT KEMER
Анталия, Турция
1891
EMELDA SUN CLUB
Анталия, Турция
1894
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1899
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
1907
MIRADA DEL MAR HOTEL
Анталия, Турция
1907
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
1912
LYKIA WORLD ANTALYA
Анталия, Турция
1939
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1955
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
1963
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
1963
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1995
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
1995
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
2003
KAYA SIDE
Анталия, Турция
2003
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
2008
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2019
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
2021
JUJU PREMIER PALACE (EX.AMARA PREMIER PALACE)
Анталия, Турция
2030
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2031
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
2035
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
2035
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
2035
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
2051
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
2056
RAI PREMIUM TEKIROVA (EX.QUEENS PARK TEKIROVA)
Анталия, Турция
2067
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
2067
MOVENPICK RESORT ANTALYA TEKIROVA
Анталия, Турция
2067
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
2070
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2075
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
2075
AKRA HOTEL
Анталия, Турция
2075
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
2083
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
2086
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
2099
AKKA ALINDA HOTEL
Анталия, Турция
2099
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
2104
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2115
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
2115
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
2123
KAYA BELEK
Анталия, Турция
2131
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
2131
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
2182
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
2195
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
2195
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
2195
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2203
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
2208
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
2211
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
2215
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
2219
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2227
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
2231
ADALYA RESORT & SPA (+16) ADULT ONLY
Анталия, Турция
2231
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
2243
DOBEDAN WORLD PALACE
Анталия, Турция
2243
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
2251
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
2251
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
2251
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
2259
SUNTHALIA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
2267
BARUT GOIA
Анталия, Турция
2267
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
2270
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
2275
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
2295
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
2298
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
2303
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
2330
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
2343
LIU RESORTS
Анталия, Турция
2359
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
2375
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
2379
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
2379
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
2379
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
2387
RIXOS SUNGATE - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2393
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
2395
DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2395
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
2402
ORANGE COUNTY KEMER
Анталия, Турция
2419
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2430
SWANDOR HOTELS & RESORT TOPKAPI PALACE
Анталия, Турция
2445
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2459
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
2463
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
2482
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
2483
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
2499
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
2507
AKRA KEMER
Анталия, Турция
2515
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
2531
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
2531
CLUB MARCO POLO
Анталия, Турция
2531
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
2535
AKKA ANTEDON HOTEL
Анталия, Турция
2540
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
2540
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
2555
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
2563
CONCORDE DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
2587
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
2590
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
2595
ADAM & EVE
Анталия, Турция
2645
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA- THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2667
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
2685
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
2711
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
2739
SWANDOR HOTELS RESORT KEMER
Анталия, Турция
2747
TUI MAGIC LIFE - RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
2755
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
2843
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2850
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
2867
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
2867
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
2872
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
3005
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
3019
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
3035
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
3037
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
3123
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
3235
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
3307
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
3323
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
3347
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
3547
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
3595
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
3723
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
3867
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
3923
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
3923
RIXOS PREMIUM BELEK - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
4139
IC HOTELS RESIDENCE
Анталия, Турция
4147
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
4267
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
5579
REGNUM CARYA
Анталия, Турция
10627
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
18907
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK
Анталия, Турция
Дестинация
Анталия, Турция
Транспорт
Самолет
Продължителност
9 дни / 8 нощувки
Маршрут
София-Анталия-София
Дати на отпътуване
Код на оферта
21083
Запитване
Цени от
212
Програма
>>>>>>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-8:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале

Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 9:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 8 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Допълнителна информация
>>>>>>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);

Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

Трансфери летище - хотел - летище;

8 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА за 21.06 и 28.06.2023
06:00 София (SOF) - 07:50 Анталия (AYT)
08:40 Анталия (AYT) - 10:30 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА за 30.08.2023 г.
14:00 София (SOF) - 15:30 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА от 06.09 до 18.10.2023 вкл.
13:30 София (SOF) - 15:20 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.


ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗД ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Хотели по програмата
Анталия, Турция
Цени от
935
Анталия, Турция
Цени от
943
Анталия, Турция
Цени от
951
Анталия, Турция
Цени от
995
Анталия, Турция
Цени от
999
Анталия, Турция
Цени от
999
Анталия, Турция
Цени от
1007
Анталия, Турция
Цени от
1031
Анталия, Турция
Цени от
1031
Анталия, Турция
Цени от
1031
Анталия, Турция
Цени от
1039
Анталия, Турция
Цени от
1047
Анталия, Турция
Цени от
1051
Анталия, Турция
Цени от
1051
Анталия, Турция
Цени от
1051
Анталия, Турция
Цени от
1051
Анталия, Турция
Цени от
1051
Анталия, Турция
Цени от
1051
Анталия, Турция
Цени от
1055
Анталия, Турция
Цени от
1063
Анталия, Турция
Цени от
1063
Анталия, Турция
Цени от
1063
Анталия, Турция
Цени от
1067
Анталия, Турция
Цени от
1075
Анталия, Турция
Цени от
1079
Анталия, Турция
Цени от
1091
Анталия, Турция
Цени от
1103
Анталия, Турция
Цени от
1103
Анталия, Турция
Цени от
1107
Анталия, Турция
Цени от
1111
Анталия, Турция
Цени от
1111
Анталия, Турция
Цени от
1115
Анталия, Турция
Цени от
1119
Анталия, Турция
Цени от
1119
Анталия, Турция
Цени от
1127
Анталия, Турция
Цени от
1131
Анталия, Турция
Цени от
1135
Анталия, Турция
Цени от
1139
Анталия, Турция
Цени от
1143
Анталия, Турция
Цени от
1143
Анталия, Турция
Цени от
1147
Анталия, Турция
Цени от
1147
Анталия, Турция
Цени от
1147
Анталия, Турция
Цени от
1147
Анталия, Турция
Цени от
1155
Анталия, Турция
Цени от
1159
Анталия, Турция
Цени от
1163
Анталия, Турция
Цени от
1163
Анталия, Турция
Цени от
1163
Анталия, Турция
Цени от
1163
Анталия, Турция
Цени от
1163
Анталия, Турция
Цени от
1167
Анталия, Турция
Цени от
1167
Анталия, Турция
Цени от
1171
Анталия, Турция
Цени от
1171
Анталия, Турция
Цени от
1171
Анталия, Турция
Цени от
1175
Анталия, Турция
Цени от
1179
Анталия, Турция
Цени от
1183
Анталия, Турция
Цени от
1187
Анталия, Турция
Цени от
1187
Анталия, Турция
Цени от
1187
Анталия, Турция
Цени от
1187
Анталия, Турция
Цени от
1188
Анталия, Турция
Цени от
1191
Анталия, Турция
Цени от
1195
Анталия, Турция
Цени от
1195
Анталия, Турция
Цени от
1195
Анталия, Турция
Цени от
1199
Анталия, Турция
Цени от
1199
Анталия, Турция
Цени от
1199
Анталия, Турция
Цени от
1203
Анталия, Турция
Цени от
1203
Анталия, Турция
Цени от
1203
Анталия, Турция
Цени от
1207
Анталия, Турция
Цени от
1211
Анталия, Турция
Цени от
1211
Анталия, Турция
Цени от
1215
Анталия, Турция
Цени от
1215
Анталия, Турция
Цени от
1219
Анталия, Турция
Цени от
1219
Анталия, Турция
Цени от
1221
Анталия, Турция
Цени от
1224
Анталия, Турция
Цени от
1225
Анталия, Турция
Цени от
1225
Анталия, Турция
Цени от
1231
Анталия, Турция
Цени от
1231
Анталия, Турция
Цени от
1235
Анталия, Турция
Цени от
1243
Анталия, Турция
Цени от
1243
Анталия, Турция
Цени от
1247
Анталия, Турция
Цени от
1259
Анталия, Турция
Цени от
1259
Анталия, Турция
Цени от
1263
Анталия, Турция
Цени от
1263
Анталия, Турция
Цени от
1266
Анталия, Турция
Цени от
1267
Анталия, Турция
Цени от
1274
Анталия, Турция
Цени от
1275
Анталия, Турция
Цени от
1280
Анталия, Турция
Цени от
1283
Анталия, Турция
Цени от
1288
Анталия, Турция
Цени от
1291
Анталия, Турция
Цени от
1291
Анталия, Турция
Цени от
1291
Анталия, Турция
Цени от
1291
Анталия, Турция
Цени от
1291
Анталия, Турция
Цени от
1291
Анталия, Турция
Цени от
1291
Анталия, Турция
Цени от
1291
Анталия, Турция
Цени от
1295
Анталия, Турция
Цени от
1297
Анталия, Турция
Цени от
1299
Анталия, Турция
Цени от
1299
Анталия, Турция
Цени от
1300
Анталия, Турция
Цени от
1307
Анталия, Турция
Цени от
1307
Анталия, Турция
Цени от
1308
Анталия, Турция
Цени от
1308
Анталия, Турция
Цени от
1309
Анталия, Турция
Цени от
1311
Анталия, Турция
Цени от
1313
Анталия, Турция
Цени от
1314
Анталия, Турция
Цени от
1315
Анталия, Турция
Цени от
1315
Анталия, Турция
Цени от
1319
Анталия, Турция
Цени от
1325
Анталия, Турция
Цени от
1327
Анталия, Турция
Цени от
1331
Анталия, Турция
Цени от
1333
Анталия, Турция
Цени от
1334
Анталия, Турция
Цени от
1335
Анталия, Турция
Цени от
1341
Анталия, Турция
Цени от
1341
Анталия, Турция
Цени от
1345
Анталия, Турция
Цени от
1347
Анталия, Турция
Цени от
1355
Анталия, Турция
Цени от
1355
Анталия, Турция
Цени от
1355
Анталия, Турция
Цени от
1363
Анталия, Турция
Цени от
1363
Анталия, Турция
Цени от
1363
Анталия, Турция
Цени от
1363
Анталия, Турция
Цени от
1371
Анталия, Турция
Цени от
1371
Анталия, Турция
Цени от
1371
Анталия, Турция
Цени от
1373
Анталия, Турция
Цени от
1375
Анталия, Турция
Цени от
1379
Анталия, Турция
Цени от
1379
Анталия, Турция
Цени от
1379
Анталия, Турция
Цени от
1379
Анталия, Турция
Цени от
1379
Анталия, Турция
Цени от
1382
Анталия, Турция
Цени от
1382
Анталия, Турция
Цени от
1387
Анталия, Турция
Цени от
1387
Анталия, Турция
Цени от
1388
Анталия, Турция
Цени от
1389
Анталия, Турция
Цени от
1391
Анталия, Турция
Цени от
1397
Анталия, Турция
Цени от
1399
Анталия, Турция
Цени от
1403
Анталия, Турция
Цени от
1403
Анталия, Турция
Цени от
1404
Анталия, Турция
Цени от
1411
Анталия, Турция
Цени от
1416
Анталия, Турция
Цени от
1416
Анталия, Турция
Цени от
1417
Анталия, Турция
Цени от
1419
Анталия, Турция
Цени от
1431
Анталия, Турция
Цени от
1435
Анталия, Турция
Цени от
1435
Анталия, Турция
Цени от
1435
Анталия, Турция
Цени от
1439
Анталия, Турция
Цени от
1451
Анталия, Турция
Цени от
1451
Анталия, Турция
Цени от
1451
Анталия, Турция
Цени от
1451
Анталия, Турция
Цени от
1451
Анталия, Турция
Цени от
1451
Анталия, Турция
Цени от
1455
Анталия, Турция
Цени от
1462
Анталия, Турция
Цени от
1464