Почивки в Турция

Почивка в Анталия с полет от София за 10 нощувки
Продължителност: 11 дни / 10 нощувки Транспорт: Самолет
Маршрут
София-Анталия-София


Дати на отпътуване


Програма
>>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-10:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале

Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 11:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 10 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Цени
>>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);

Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

Трансфери летище - хотел - летище;

10 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА за 21.06 и 28.06.2023
06:00 София (SOF) - 07:50 Анталия (AYT)
08:40 Анталия (AYT) - 10:30 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА за 30.08.2023 г.
14:00 София (SOF) - 15:30 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА от 06.09 до 18.10.2023 вкл.
13:30 София (SOF) - 15:20 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.


ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗД ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

Хотели по програмата
 
905
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
915
BARHAN HOTEL
Анталия, Турция
915
KINGAS HOTEL
Анталия, Турция
915
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
965
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
975
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
985
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
1039
ASIA HOTEL
Анталия, Турция
1041
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
1045
CLUB APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1055
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
1065
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
1085
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1085
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
1085
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
1095
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
1105
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
1109
IDYROS HOTEL
Анталия, Турция
1109
PARK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
1109
ROSELLA HOTEL
Анталия, Турция
1109
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
1109
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1109
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
1111
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
1115
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
1125
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
1125
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1125
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1129
RICH MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
1139
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1169
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
1175
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
1175
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
1179
ASRIN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1181
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
1185
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1185
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1189
LEDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1195
NAR HOTEL
Анталия, Турция
1205
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
1209
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
1209
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1215
VALERI BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1225
WASA HOTEL
Анталия, Турция
1225
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
1229
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1229
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1229
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
1239
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1245
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
1249
ERKAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1249
CLUB HERAKLES HOTEL
Анталия, Турция
1249
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
1249
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
1255
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1259
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
1259
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
1261
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
1261
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1265
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1269
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
1271
KLEOPATRA ROYAL PALM
Анталия, Турция
1275
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
1279
ADELLA SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1279
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
1285
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
1289
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
1289
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
1289
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
1289
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
1295
KLEOPATRA MICADOR HOTEL
Анталия, Турция
1295
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
1295
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
1295
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1299
VIKING BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1299
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
1305
ROSE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1305
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
1307
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
1309
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
1309
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
1315
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
1315
CLUB HOTEL ANJELIQ
Анталия, Турция
1319
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1319
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
1319
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
1325
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1330
ARMIR RESORT
Анталия, Турция
1335
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
1336
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1339
CLUB MARAKESH BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1349
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
1349
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
1355
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
1359
SERENIS HOTEL
Анталия, Турция
1367
KLEOPATRA ATLAS HOTEL
Анталия, Турция
1367
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
1369
ANJELIQ DOWNTOWN
Анталия, Турция
1369
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1375
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1375
GRAND ALISA HOTEL (EX. ROYALISA HOTEL)
Анталия, Турция
1379
KLEOPATRA FATIH HOTEL
Анталия, Турция
1379
VILLA SUN FLOWER HOTEL
Анталия, Турция
1383
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
1387
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
1387
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1389
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
1389
DREAM FAMILY CLUB
Анталия, Турция
1389
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1397
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
1399
ALERIA BELPORT BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1405
LARISSA INN HOTEL
Анталия, Турция
1407
CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1407
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
1409
SIDE YESILOZ HOTEL
Анталия, Турция
1409
SEY BEACH HOTEL& SPA
Анталия, Турция
1409
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
1409
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1409
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1411
WHITE CITY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1419
SAYANORA HOTEL
Анталия, Турция
1419
QUEEN'S PARK GOYNUK
Анталия, Турция
1421
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1429
AYBEL INN HOTEL
Анталия, Турция
1429
TAL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1439
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1439
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1445
ASKA BAYVIEW RESORT
Анталия, Турция
1449
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1449
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
1455
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1455
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1459
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
1461
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
1463
AYRA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1465
CLUB DIZALYA HOTEL
Анталия, Турция
1467
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Анталия, Турция
1468
CENGER BEACH RESORT
Анталия, Турция
1479
CONCORDIA CELES HOTEL
Анталия, Турция
1483
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
1489
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
1494
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
1497
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
1499
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1499
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
1499
MC ARANCIA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1501
CLUB AQUA PLAZA
Анталия, Турция
1506
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
1509
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1509
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
1509
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1509
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1515
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
1515
VIKING EXPRESS HOTEL
Анталия, Турция
1519
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
1519
ANTIK HOTEL & GARDEN
Анталия, Турция
1519
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1521
GRAND KAPTAN HOTEL
Анталия, Турция
1525
LINDA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1529
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
1529
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
1529
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
1535
ISTANBUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1535
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
1536
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1539
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
1539
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
1545
CLUB MERMAID VILLAGE
Анталия, Турция
1549
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
1549
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
1549
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
1559
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1559
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
1563
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
1569
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
1570
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
1578
BELEK SOHO BEACH CLUB
Анталия, Турция
1579
BLUE STAR HOTEL
Анталия, Турция
1579
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1589
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1589
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1597
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1599
QUEEN'S PARK LE JARDIN
Анталия, Турция
1599
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1599
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
1603
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1609
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1609
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
1609
NAZAR BEACH CITY & RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1609
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
1609
WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
1610
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1613
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1613
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1619
KILIKYA RESORT CAMYUVA
Анталия, Турция
1627
RIVER RESORT
Анталия, Турция
1629
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
1629
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1629
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
1631
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
1639
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1639
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1643
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
1644
MICHELL HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1649
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1649
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
1649
MEDER RESORT
Анталия, Турция
1651
DREAM WORLD RESORT
Анталия, Турция
1657
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1664
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
1679
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
1679
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
1683
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
1689
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1695
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1699
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1699
VILLA SUN FLOWER BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1707
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
1709
AKDORA ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1712
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
1719
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
1729
SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1739
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1739
OZKAYMAK FALEZ HOTEL
Анталия, Турция
1743
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
1749
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
1749
LUCIDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1749
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1750
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
1759
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1779
TITAN SELECT HOTEL
Анталия, Турция
1779
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1789
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1789
JURA HOTELS KEMER RESORT
Анталия, Турция
1797
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1797
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
1799
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
1799
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1799
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1801
DREAM WORLD PALACE
Анталия, Турция
1802
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
1805
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
1809
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1809
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1809
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
1809
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
1811
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1813
DREAM WORLD HILL
Анталия, Турция
1829
CESARS SIDE
Анталия, Турция
1829
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1834
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1841
DREAM WORLD AQUA
Анталия, Турция
1841
DREAM WATER WORLD
Анталия, Турция
1849
JURA HOTELS LARA RESORT
Анталия, Турция
1849
XPERIA SARAY BEACH
Анталия, Турция
1859
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
1869
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1872
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
1885
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
1888
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
1889
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
1899
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
1899
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1906
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
1919
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1919
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
1927
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1929
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
1929
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
1939
PERRE DELTA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1939
KILIKYA PALACE GOYNUK
Анталия, Турция
1945
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
1949
CLUB TITAN
Анталия, Турция
1949
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
1957
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
1959
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
1959
IMPERIAL TURKIZ RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1963
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
1969
MERYAN HOTEL
Анталия, Турция
1979
PERRE ART HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1979
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1979
AKRA - V HOTEL
Анталия, Турция
1985
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1989
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1989
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
2001
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
2003
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
2009
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
2015
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
2019
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
2029
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
2039
PERRE LA MER HOTEL
Анталия, Турция
2049
AKKA CLAROS HOTEL
Анталия, Турция
2049
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2049
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
2054
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
2079
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
2079
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
2099
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
2109
EMELDA SUN CLUB
Анталия, Турция
2123
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
2125
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
2144
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
2149
AMARA COMFORT KEMER
Анталия, Турция
2149
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
2159
LYKIA WORLD ANTALYA
Анталия, Турция
2179
MIRADA DEL MAR HOTEL
Анталия, Турция
2179
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
2179
TIMO RESORT
Анталия, Турция
2219
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2222
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
2228
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
2239
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
2247
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
2247
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2249
ROX ROYAL HOTEL
Анталия, Турция
2249
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2249
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
2255
JUJU PREMIER PALACE (EX.AMARA PREMIER PALACE)
Анталия, Турция
2257
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
2261
AKKA ALINDA HOTEL
Анталия, Турция
2279
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2281
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
2283
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
2289
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
2289
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
2289
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
2297
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
2299
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
2319
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
2329
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2339
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
2339
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
2343
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2361
RAI PREMIUM TEKIROVA (EX.QUEENS PARK TEKIROVA)
Анталия, Турция
2369
KAYA SIDE
Анталия, Турция
2379
MOVENPICK RESORT ANTALYA TEKIROVA
Анталия, Турция
2389
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
2389
CESARS BELEK
Анталия, Турция
2389
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
2423
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
2439
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
2439
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
2439
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
2449
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
2459
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
2499
AKRA HOTEL
Анталия, Турция
2504
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
2509
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
2517
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
2519
KAYA BELEK
Анталия, Турция
2529
SUNTHALIA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
2535
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
2535
ADALYA RESORT & SPA (+16) ADULT ONLY
Анталия, Турция
2539
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
2539
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2559
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
2567
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
2567
ORANGE COUNTY KEMER
Анталия, Турция
2579
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
2593
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
2595
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
2602
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
2603
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
2609
ANTALYA ADONIS HOTEL
Анталия, Турция
2609
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
2609
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
2613
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
2629
BARUT GOIA
Анталия, Турция
2629
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
2639
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
2667
LIU RESORTS
Анталия, Турция
2689
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2719
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
2740
AKKA ANTEDON HOTEL
Анталия, Турция
2769
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
2769
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
2769
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
2771
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2779
RIXOS SUNGATE - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2789
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2789
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
2799
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
2799
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
2809
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
2815
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
2847
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
2851
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
2851
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
2869
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
2873
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
2919
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
2925
SWANDOR HOTELS & RESORT TOPKAPI PALACE
Анталия, Турция
2929
AKRA KEMER
Анталия, Турция
2959
CLUB MARCO POLO
Анталия, Турция
2959
DOBEDAN WORLD PALACE
Анталия, Турция
2959
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
2959
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
2999
CONCORDE DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
3009
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
3017
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
3029
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
3039
ADAM & EVE
Анталия, Турция
3039
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
3049
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA- THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
3066
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
3069
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
3127
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
3128
DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
3129
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
3219
SWANDOR HOTELS RESORT KEMER
Анталия, Турция
3229
TUI MAGIC LIFE - RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
3261
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
3297
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
3349
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
3379
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
3379
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
3509
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
3589
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
3607
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
3870
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
3929
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
3931
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
3949
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
3985
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
4229
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
4284
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
4448
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
4533
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
4676
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
4803
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
4803
RIXOS PREMIUM BELEK - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
4979
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
5201
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
5349
IC HOTELS RESIDENCE
Анталия, Турция
6820
REGNUM CARYA
Анталия, Турция
11429
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
22145
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK
Анталия, Турция
Дестинация
Анталия, Турция
Транспорт
Самолет
Продължителност
11 дни / 10 нощувки
Маршрут
София-Анталия-София
Дати на отпътуване
Код на оферта
21091
Запитване
Цени от
212
Програма
>>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-10:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале

Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 11:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 10 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Допълнителна информация
>>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);

Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

Трансфери летище - хотел - летище;

10 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА за 21.06 и 28.06.2023
06:00 София (SOF) - 07:50 Анталия (AYT)
08:40 Анталия (AYT) - 10:30 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА за 30.08.2023 г.
14:00 София (SOF) - 15:30 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА от 06.09 до 18.10.2023 вкл.
13:30 София (SOF) - 15:20 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.


ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗД ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Хотели по програмата
Анталия, Турция
Цени от
905
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
965
Анталия, Турция
Цени от
975
Анталия, Турция
Цени от
985
Анталия, Турция
Цени от
1039
Анталия, Турция
Цени от
1041
Анталия, Турция
Цени от
1045
Анталия, Турция
Цени от
1055
Анталия, Турция
Цени от
1065
Анталия, Турция
Цени от
1085
Анталия, Турция
Цени от
1085
Анталия, Турция
Цени от
1085
Анталия, Турция
Цени от
1095
Анталия, Турция
Цени от
1105
Анталия, Турция
Цени от
1109
Анталия, Турция
Цени от
1109
Анталия, Турция
Цени от
1109
Анталия, Турция
Цени от
1109
Анталия, Турция
Цени от
1109
Анталия, Турция
Цени от
1109
Анталия, Турция
Цени от
1111
Анталия, Турция
Цени от
1115
Анталия, Турция
Цени от
1125
Анталия, Турция
Цени от
1125
Анталия, Турция
Цени от
1125
Анталия, Турция
Цени от
1129
Анталия, Турция
Цени от
1139
Анталия, Турция
Цени от
1169
Анталия, Турция
Цени от
1175