Почивки в Турция

Почивка в Анталия с полет от София за 11 нощувки
Продължителност: 12 дни / 11 нощувки Транспорт: Самолет
Маршрут
София-Анталия-София


Дати на отпътуване


Програма
>>>>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-11:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале

Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 12:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 11 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Цени
>>>>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);

Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

Трансфери летище - хотел - летище;

11 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 1000 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА
15:00 София (SOF) - 16:40 Анталия (AYT)
17:40 Анталия (AYT) - 19:20 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Хотели по програмата
 
830
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
841
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
918
CLUB APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
929
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
929
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
940
BARHAN HOTEL
Анталия, Турция
940
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
940
KINGAS HOTEL
Анталия, Турция
984
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
984
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
984
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
984
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
995
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
1002
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
1028
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1061
ASIA HOTEL
Анталия, Турция
1061
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
1065
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
1072
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1098
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
1112
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1116
WASA HOTEL
Анталия, Турция
1116
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
1138
PARK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
1138
IDYROS HOTEL
Анталия, Турция
1138
ROSELLA HOTEL
Анталия, Турция
1138
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
1138
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
1138
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1138
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
1138
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
1151
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
1156
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
1156
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1156
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1160
RICH MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
1160
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1171
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
1171
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1182
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
1184
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1193
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
1204
ROSE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1211
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
1215
ASRIN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1215
CLUB HOTEL ANJELIQ
Анталия, Турция
1215
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
1224
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
1226
LEDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1233
NAR HOTEL
Анталия, Турция
1248
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
1250
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
1255
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
1270
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1270
VALERI BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1270
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
1270
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1281
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
1292
ERKAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1292
CLUB HERAKLES HOTEL
Анталия, Турция
1292
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
1292
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
1292
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
1303
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
1303
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
1303
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
1310
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
1310
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1314
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1321
KLEOPATRA ROYAL PALM
Анталия, Турция
1323
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
1325
ADELLA SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1325
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
1326
WHITE CITY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1332
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Анталия, Турция
1336
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
1336
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
1343
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1343
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
1347
VIKING BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1347
VILLA SUN FLOWER HOTEL
Анталия, Турция
1347
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1351
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1353
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
1357
KLEOPATRA MICADOR HOTEL
Анталия, Турция
1358
ASKA BAYVIEW RESORT
Анталия, Турция
1358
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
1358
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
1363
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
1368
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
1369
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1369
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
1372
ARMIR RESORT
Анталия, Турция
1372
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
1380
CLUB DIZALYA HOTEL
Анталия, Турция
1391
CLUB MARAKESH BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1393
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
1401
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1402
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
1409
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
1412
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
1416
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
1419
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
1424
ANJELIQ DOWNTOWN
Анталия, Турция
1424
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
1430
KLEOPATRA ATLAS HOTEL
Анталия, Турция
1431
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1435
KLEOPATRA FATIH HOTEL
Анталия, Турция
1435
VIKING EXPRESS HOTEL
Анталия, Турция
1439
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1445
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
1446
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
1456
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
1457
ALERIA BELPORT BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1459
AYRA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1467
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1468
SIDE YESILOZ HOTEL
Анталия, Турция
1468
SERENIS HOTEL
Анталия, Турция
1468
SEY BEACH HOTEL& SPA
Анталия, Турция
1468
DREAM FAMILY CLUB
Анталия, Турция
1468
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1468
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1468
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
1468
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1468
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1473
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1475
GRAND ALISA HOTEL (EX. ROYALISA HOTEL)
Анталия, Турция
1476
LARISSA INN HOTEL
Анталия, Турция
1477
CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1479
SAYANORA HOTEL
Анталия, Турция
1487
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1490
TAL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1490
AYBEL INN HOTEL
Анталия, Турция
1493
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
1495
QUEEN'S PARK GOYNUK
Анталия, Турция
1498
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1501
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1501
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1507
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
1518
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
1523
CENGER BEACH RESORT
Анталия, Турция
1530
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
1545
CONCORDIA CELES HOTEL
Анталия, Турция
1546
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
1546
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
1556
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1556
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
1565
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
1567
MC ARANCIA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1567
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1567
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
1577
LINDA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1578
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1578
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1578
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1580
CLUB AQUA PLAZA
Анталия, Турция
1589
ANTIK HOTEL & GARDEN
Анталия, Турция
1589
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
1589
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1590
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
1599
GRAND KAPTAN HOTEL
Анталия, Турция
1600
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
1600
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
1607
ISTANBUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1610
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
1610
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
1612
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
1618
CLUB MERMAID VILLAGE
Анталия, Турция
1621
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
1622
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
1623
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1623
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
1623
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
1633
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1644
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1644
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
1647
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1655
BELEK SOHO BEACH CLUB
Анталия, Турция
1655
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
1662
BLUE STAR HOTEL
Анталия, Турция
1666
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1666
CESARS SIDE
Анталия, Турция
1666
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1686
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1688
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
1688
NAZAR BEACH CITY & RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1688
WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
1688
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
1688
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
1688
TIMO RESORT
Анталия, Турция
1688
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
1689
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1696
QUEEN'S PARK LE JARDIN
Анталия, Турция
1699
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1702
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1702
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1710
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
1710
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
1711
KILIKYA RESORT CAMYUVA
Анталия, Турция
1715
RIVER RESORT
Анталия, Турция
1721
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1721
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1721
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1729
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
1732
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1732
MEDER RESORT
Анталия, Турция
1740
MICHELL HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1742
DREAM WORLD RESORT
Анталия, Турция
1743
LUCIDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1748
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1749
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
1752
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1754
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1755
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
1765
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
1776
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
1785
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1787
VILLA SUN FLOWER BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1787
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1787
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1794
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
1798
AKDORA ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1803
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
1809
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
1820
SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1827
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
1831
OZKAYMAK FALEZ HOTEL
Анталия, Турция
1833
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1834
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
1838
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
1839
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
1842
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1842
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
1849
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1853
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
1855
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
1864
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1872
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
1875
TITAN SELECT HOTEL
Анталия, Турция
1875
IMPERIAL TURKIZ RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1875
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1886
JURA HOTELS KEMER RESORT
Анталия, Турция
1886
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1886
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
1886
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
1893
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
1897
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1897
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
1902
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
1907
DREAM WORLD PALACE
Анталия, Турция
1908
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1917
DREAM WORLD HILL
Анталия, Турция
1919
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
1919
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
1919
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
1920
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1926
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
1930
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
1930
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1946
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1951
DREAM WATER WORLD
Анталия, Турция
1951
DREAM WORLD AQUA
Анталия, Турция
1952
JURA HOTELS LARA RESORT
Анталия, Турция
1972
XPERIA SARAY BEACH
Анталия, Турция
1976
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
1985
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
2007
AKRA - V HOTEL
Анталия, Турция
2012
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
2014
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
2023
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
2029
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
2029
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2042
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
2043
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2051
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
2051
PERRE DELTA RESORT & SPA
Анталия, Турция
2051
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
2055
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
2062
CLUB TITAN
Анталия, Турция
2068
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
2073
CESARS BELEK
Анталия, Турция
2075
KILIKYA PALACE GOYNUK
Анталия, Турция
2078
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
2085
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
2087
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
2095
PERRE ART HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
2095
MERYAN HOTEL
Анталия, Турция
2102
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
2106
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
2131
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
2139
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
2139
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
2141
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
2144
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
2154
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
2158
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
2161
PERRE LA MER HOTEL
Анталия, Турция
2172
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2185
JUJU PREMIER PALACE (EX.AMARA PREMIER PALACE)
Анталия, Турция
2205
ANTALYA ADONIS HOTEL
Анталия, Турция
2205
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
2205
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
2206
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
2223
ROX ROYAL HOTEL
Анталия, Турция
2227
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
2249
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
2260
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
2271
AKKA CLAROS HOTEL
Анталия, Турция
2271
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
2282
AMARA COMFORT KEMER
Анталия, Турция
2293
EMELDA SUN CLUB
Анталия, Турция
2305
LYKIA WORLD ANTALYA
Анталия, Турция
2315
MIRADA DEL MAR HOTEL
Анталия, Турция
2315
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
2359
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2365
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
2381
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
2392
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2406
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
2414
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2422
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
2436
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
2436
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
2437
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2441
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
2447
KAYA SIDE
Анталия, Турция
2447
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
2464
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
2466
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
2469
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
2485
RAI PREMIUM TEKIROVA (EX.QUEENS PARK TEKIROVA)
Анталия, Турция
2488
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
2491
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
2491
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
2493
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
2526
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2533
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2535
MOVENPICK RESORT ANTALYA TEKIROVA
Анталия, Турция
2535
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
2535
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
2540
AKKA ALINDA HOTEL
Анталия, Турция
2546
AKRA HOTEL
Анталия, Турция
2546
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
2546
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
2557
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
2579
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
2601
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
2601
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
2612
KAYA BELEK
Анталия, Турция
2621
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
2644
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
2654
ORANGE COUNTY KEMER
Анталия, Турция
2671
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
2711
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
2711
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2718
SUNTHALIA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
2729
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
2729
ADALYA RESORT & SPA (+16) ADULT ONLY
Анталия, Турция
2731
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
2732
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
2740
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
2743
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
2744
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2747
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
2755
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
2777
DOBEDAN WORLD PALACE
Анталия, Турция
2786
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
2788
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
2788
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
2799
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
2810
BARUT GOIA
Анталия, Турция
2810
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
2886
LIU RESORTS
Анталия, Турция
2891
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
2964
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
2964
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
2964
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
2975
RIXOS SUNGATE - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2984
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
2986
DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2986
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
2988
SWANDOR HOTELS & RESORT TOPKAPI PALACE
Анталия, Турция
3003
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
3008
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
3010
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
3018
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
3036
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
3057
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
3073
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
3074
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
3086
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
3086
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
3091
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA- THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
3107
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
3114
AKKA ANTEDON HOTEL
Анталия, Турция
3119
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
3140
AKRA KEMER
Анталия, Турция
3151
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
3173
CLUB MARCO POLO
Анталия, Турция
3173
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
3173
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
3181
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
3217
CONCORDE DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
3250
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
3261
ADAM & EVE
Анталия, Турция
3268
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
3291
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
3332
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
3360
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
3433
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
3459
SWANDOR HOTELS RESORT KEMER
Анталия, Турция
3470
TUI MAGIC LIFE - RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
3535
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
3570
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
3602
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
3635
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
3635
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
3844
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
3844
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
3866
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
3987
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
3998
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
4141
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
4240
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
4449
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
4471
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
4570
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
4636
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
4866
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
5010
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
5087
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
5087
RIXOS PREMIUM BELEK - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
5099
IC HOTELS RESIDENCE
Анталия, Турция
5395
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
5506
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
7364
REGNUM CARYA
Анталия, Турция
12490
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
24029
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK
Анталия, Турция
Дестинация
Анталия, Турция
Транспорт
Самолет
Продължителност
12 дни / 11 нощувки
Маршрут
София-Анталия-София
Дати на отпътуване
Код на оферта
21099
Запитване
Цени от
212
Програма
>>>>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-11:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале

Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 12:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 11 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Допълнителна информация
>>>>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);

Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

Трансфери летище - хотел - летище;

11 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 1000 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА
15:00 София (SOF) - 16:40 Анталия (AYT)
17:40 Анталия (AYT) - 19:20 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
Хотели по програмата
Анталия, Турция
Цени от
830
Анталия, Турция
Цени от
841
Анталия, Турция
Цени от
918
Анталия, Турция
Цени от
929
Анталия, Турция
Цени от
929
Анталия, Турция
Цени от
940
Анталия, Турция
Цени от
940
Анталия, Турция
Цени от
940
Анталия, Турция
Цени от
984
Анталия, Турция
Цени от
984
Анталия, Турция
Цени от
984
Анталия, Турция
Цени от
984
Анталия, Турция
Цени от
995
Анталия, Турция
Цени от
1002
Анталия, Турция
Цени от
1028
Анталия, Турция
Цени от
1061
Анталия, Турция
Цени от
1061
Анталия, Турция
Цени от
1065
Анталия, Турция
Цени от
1072
Анталия, Турция
Цени от
1098
Анталия, Турция
Цени от
1112
Анталия, Турция
Цени от
1116
Анталия, Турция
Цени от
1116
Анталия, Турция
Цени от
1138
Анталия, Турция
Цени от
1138
Анталия, Турция
Цени от
1138
Анталия, Турция
Цени от
1138
Анталия, Турция
Цени от
1138
Анталия, Турция
Цени от
1138
Анталия, Турция
Цени от
1138
Анталия, Турция
Цени от
1138
Анталия, Турция
Цени от
1151
Анталия, Турция
Цени от
1156
Анталия, Турция
Цени от
1156
Анталия, Турция
Цени от
1156
Анталия, Турция
Цени от
1160
Анталия, Турция
Цени от
1160
Анталия, Турция
Цени от
1171
Анталия, Турция
Цени от
1171
Анталия, Турция
Цени от
1182
Анталия, Турция
Цени от
1184
Анталия, Турция
Цени от
1193
Анталия, Турция
Цени от
1204
Анталия, Турция
Цени от
1211
Анталия, Турция
Цени от
1215
Анталия, Турция
Цени от
1215
Анталия, Турция
Цени от
1215
Анталия, Турция
Цени от
1224
Анталия, Турция
Цени от
1226
Анталия, Турция
Цени от
1233
Анталия, Турция
Цени от
1248
Анталия, Турция
Цени от
1250
Анталия, Турция
Цени от
1255
Анталия, Турция
Цени от
1270
Анталия, Турция
Цени от
1270
Анталия, Турция
Цени от
1270
Анталия, Турция
Цени от
1270
Анталия, Турция
Цени от
1281
Анталия, Турция
Цени от
1292
Анталия, Турция
Цени от
1292
Анталия, Турция
Цени от
1292
Анталия, Турция
Цени от
1292
Анталия, Турция
Цени от
1292
Анталия, Турция
Цени от
1303
Анталия, Турция
Цени от
1303
Анталия, Турция
Цени от
1303
Анталия, Турция
Цени от
1310
Анталия, Турция
Цени от
1310
Анталия, Турция
Цени от
1314
Анталия, Турция
Цени от
1321
Анталия, Турция
Цени от
1323
Анталия, Турция
Цени от
1325
Анталия, Турция
Цени от
1325
Анталия, Турция
Цени от
1326
Анталия, Турция
Цени от
1332
Анталия, Турция
Цени от
1336
Анталия, Турция
Цени от
1336
Анталия, Турция
Цени от
1343
Анталия, Турция
Цени от
1343
Анталия, Турция
Цени от
1347
Анталия, Турция
Цени от
1347
Анталия, Турция
Цени от
1347
Анталия, Турция
Цени от
1351
Анталия, Турция
Цени от
1353
Анталия, Турция
Цени от
1357
Анталия, Турция
Цени от
1358
Анталия, Турция
Цени от
1358
Анталия, Турция
Цени от
1358
Анталия, Турция
Цени от
1363
Анталия, Турция
Цени от
1368
Анталия, Турция
Цени от
1369
Анталия, Турция
Цени от
1369
Анталия, Турция
Цени от
1372
Анталия, Турция
Цени от
1372
Анталия, Турция
Цени от
1380
Анталия, Турция
Цени от
1391
Анталия, Турция
Цени от
1393
Анталия, Турция
Цени от
1401
Анталия, Турция
Цени от
1402
Анталия, Турция
Цени от
1409
Анталия, Турция
Цени от
1412
Анталия, Турция
Цени от
1416
Анталия, Турция
Цени от
1419
Анталия, Турция
Цени от
1424
Анталия, Турция
Цени от
1424
Анталия, Турция
Цени от
1430
Анталия, Турция
Цени от
1431
Анталия, Турция
Цени от
1435
Анталия, Турция
Цени от
1435
Анталия, Турция
Цени от
1439
Анталия, Турция
Цени от
1445
Анталия, Турция
Цени от
1446
Анталия, Турция
Цени от
1456
Анталия, Турция
Цени от
1457
Анталия, Турция
Цени от
1459
Анталия, Турция
Цени от
1467
Анталия, Турция
Цени от
1468
Анталия, Турция
Цени от
1468
Анталия, Турция
Цени от
1468
Анталия, Турция
Цени от
1468
Анталия, Турция
Цени от
1468
Анталия, Турция
Цени от
1468
Анталия, Турция
Цени от
1468
Анталия, Турция
Цени от
1468
Анталия, Турция
Цени от
1468
Анталия, Турция
Цени от
1473
Анталия, Турция
Цени от
1475
Анталия, Турция
Цени от
1476
Анталия, Турция
Цени от
1477
Анталия, Турция
Цени от
1479
Анталия, Турция
Цени от
1487
Анталия, Турция
Цени от
1490
Анталия, Турция
Цени от
1490
Анталия, Турция
Цени от
1493
Анталия, Турция
Цени от
1495
Анталия, Турция
Цени от
1498
Анталия, Турция
Цени от
1501
Анталия, Турция
Цени от
1501
Анталия, Турция
Цени от
1507
Анталия, Турция
Цени от
1518
Анталия, Турция
Цени от
1523
Анталия, Турция
Цени от
1530
Анталия, Турция
Цени от
1545
Анталия, Турция
Цени от
1546
Анталия, Турция
Цени от
1546
Анталия, Турция
Цени от
1556
Анталия, Турция
Цени от
1556
Анталия, Турция
Цени от
1565
Анталия, Турция
Цени от
1567
Анталия, Турция
Цени от
1567
Анталия, Турция
Цени от
1567
Анталия, Турция
Цени от
1577
Анталия, Турция
Цени от
1578
Анталия, Турция
Цени от
1578
Анталия, Турция
Цени от
1578
Анталия, Турция
Цени от
1580
Анталия, Турция
Цени от
1589
Анталия, Турция
Цени от
1589
Анталия, Турция
Цени от
1589
Анталия, Турция
Цени от
1590
Анталия, Турция
Цени от
1599
Анталия, Турция
Цени от
1600
Анталия, Турция
Цени от
1600
Анталия, Турция
Цени от
1607
Анталия, Турция
Цени от
1610
Анталия, Турция
Цени от
1610
Анталия, Турция
Цени от
1612
Анталия, Турция
Цени от
1618
Анталия, Турция
Цени от
1621
Анталия, Турция
Цени от
1622
Анталия, Турция
Цени от
1623
Анталия, Турция
Цени от
1623
Анталия, Турция
Цени от
1623
Анталия, Турция
Цени от
1633
Анталия, Турция
Цени от
1644
Анталия, Турция
Цени от
1644
Анталия, Турция
Цени от
1647
Анталия, Турция
Цени от
1655
Анталия, Турция
Цени от
1655
Анталия, Турция
Цени от
1662
Анталия, Турция
Цени от
1666
Анталия, Турция