Почивки в Турция

Почивка в Анталия с полет от Пловдив за 7 нощувки
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки Транспорт: Самолет
Маршрут
Пловдив-Анталия-Пловдив


Дати на отпътуване


Програма
>>-ПРОГРАМА:
Ден 1:
Директен чартърен полет от Пловдив - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Пловдив.

 • Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
Цени
>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
Самолетен билет Пловдив - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:
13:30 Пловдив (PDV) - 15:10 Анталия (AYT)
10:50 Анталия (AYT) - 12:30 Пловдив(PDV)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗД ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Пловдив: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

Хотели по програмата
 
569
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
573
ASIA HOTEL
Анталия, Турция
574
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
575
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
581
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
590
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
590
CLUB APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
602
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
622
IDYROS HOTEL
Анталия, Турция
622
ROSELLA HOTEL
Анталия, Турция
622
PARK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
622
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
622
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
632
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
632
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
632
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
636
RICH MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
643
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
651
ASRIN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
657
KINGAS HOTEL
Анталия, Турция
660
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
660
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
661
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
667
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
667
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
672
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
672
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
Анталия, Турция
678
LEDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
686
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
686
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
686
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
702
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
702
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
702
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
706
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
707
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
708
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
711
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
713
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
716
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
720
ERKAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
720
CLUB HERAKLES HOTEL
Анталия, Турция
720
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
720
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
727
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
728
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
728
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
728
NAR HOTEL
Анталия, Турция
734
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
734
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
737
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
738
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
738
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
741
ADELLA SIDE HOTEL
Анталия, Турция
741
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
741
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
742
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
745
KLEOPATRA ROYAL PALM
Анталия, Турция
748
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
748
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
749
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
751
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
755
VIKING BEACH HOTEL
Анталия, Турция
758
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
762
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
763
KLEOPATRA MICADOR HOTEL
Анталия, Турция
765
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
767
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
769
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
769
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
770
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
772
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
778
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
778
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
779
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
783
CLUB MARAKESH BEACH HOTEL
Анталия, Турция
785
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
793
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
797
SERENIS HOTEL
Анталия, Турция
798
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
798
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
800
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
802
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
804
ANJELIQ DOWNTOWN
Анталия, Турция
807
WASA HOTEL
Анталия, Турция
811
KLEOPATRA ATLAS HOTEL
Анталия, Турция
811
VILLA SUN FLOWER HOTEL
Анталия, Турция
811
KLEOPATRA FATIH HOTEL
Анталия, Турция
812
SIDE YESILOZ HOTEL
Анталия, Турция
812
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
814
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
814
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
816
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
818
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
818
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
818
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
818
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
819
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
825
ALERIA BELPORT BEACH HOTEL
Анталия, Турция
828
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
832
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
832
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
832
SEY BEACH HOTEL& SPA
Анталия, Турция
832
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
832
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
Анталия, Турция
834
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
839
CENGER BEACH RESORT
Анталия, Турция
839
SAYANORA HOTEL
Анталия, Турция
839
CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
839
QUEEN'S PARK GOYNUK
Анталия, Турция
845
DREAM FAMILY CLUB
Анталия, Турция
846
AYBEL INN HOTEL
Анталия, Турция
846
TAL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
847
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
847
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
849
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
849
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
853
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
857
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
860
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
861
CONCORDIA CELES HOTEL
Анталия, Турция
869
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
872
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
872
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
875
MC ARANCIA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
877
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
882
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
888
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
889
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
895
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
895
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
896
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
896
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
896
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
896
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
898
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
902
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
902
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
906
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
906
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
906
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
909
ANTIK HOTEL & GARDEN
Анталия, Турция
909
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
910
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
915
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
917
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
917
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
918
CLUB AQUA PLAZA
Анталия, Турция
926
GRAND KAPTAN HOTEL
Анталия, Турция
927
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
930
LINDA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
931
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
932
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
932
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
937
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
938
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
944
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
951
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
954
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
955
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
958
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
960
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
962
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
965
QUEEN'S PARK LE JARDIN
Анталия, Турция
965
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
966
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
966
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
972
BLUE STAR HOTEL
Анталия, Турция
972
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
972
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
972
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
972
WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
973
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
973
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
978
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
980
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
980
MEDER RESORT
Анталия, Турция
981
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
982
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
986
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
990
RIVER RESORT
Анталия, Турция
1000
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1001
MICHELL HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1001
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
1003
KILIKYA RESORT CAMYUVA
Анталия, Турция
1011
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1012
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
1017
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
1026
DREAM WORLD RESORT
Анталия, Турция
1028
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1029
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
1030
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
1035
VILLA SUN FLOWER BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1035
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1042
AKDORA ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1043
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
1046
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
1049
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
1049
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1049
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
1050
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1050
LUCIDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1050
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
1056
SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1063
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1064
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1071
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
1078
JURA HOTELS KEMER RESORT
Анталия, Турция
1085
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
1085
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1089
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
1089
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1091
TITAN SELECT HOTEL
Анталия, Турция
1091
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1098
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1098
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1101
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
1104
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
1106
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
1106
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1106
CESARS SIDE
Анталия, Турция
1110
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1112
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1121
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1123
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1124
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1125
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
1125
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
1127
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
1131
DREAM WORLD PALACE
Анталия, Турция
1134
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1140
JURA HOTELS LARA RESORT
Анталия, Турция
1140
XPERIA SARAY BEACH
Анталия, Турция
1148
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
1157
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1159
DREAM WATER WORLD
Анталия, Турция
1159
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
1159
DREAM WORLD AQUA
Анталия, Турция
1164
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
1173
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
1184
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
1187
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
1189
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1195
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
1197
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
1197
IMPERIAL TURKIZ RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1202
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1203
PERRE DELTA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1204
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1210
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
1210
CLUB TITAN
Анталия, Турция
1210
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
1224
MERYAN HOTEL
Анталия, Турция
1224
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
1225
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
1231
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
1231
PERRE ART HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1231
AKRA - V HOTEL
Анталия, Турция
1238
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
1238
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
1238
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1239
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
1241
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1241
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
1245
DREAM WORLD HILL
Анталия, Турция
1250
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
1251
KILIKYA PALACE GOYNUK
Анталия, Турция
1255
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1261
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
1265
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1273
PERRE LA MER HOTEL
Анталия, Турция
1280
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1280
AKKA CLAROS HOTEL
Анталия, Турция
1281
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1301
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
1302
EMELDA SUN CLUB
Анталия, Турция
1304
AMARA COMFORT KEMER
Анталия, Турция
1306
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
1307
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
1315
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
1322
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1325
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
1327
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
1330
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1346
LYKIA WORLD ANTALYA
Анталия, Турция
1351
MIRADA DEL MAR HOTEL
Анталия, Турция
1364
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
1369
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
1371
TIMO RESORT
Анталия, Турция
1371
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
1379
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
1399
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1400
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1402
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
1416
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
1423
ROX ROYAL HOTEL
Анталия, Турция
1428
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
1428
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
1430
AKKA ALINDA HOTEL
Анталия, Турция
1448
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1448
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1449
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
1450
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1453
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
1455
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
1457
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
1464
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
1465
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1483
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
1483
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
1484
KAYA SIDE
Анталия, Турция
1491
MOVENPICK RESORT ANTALYA TEKIROVA
Анталия, Турция
1497
RAI PREMIUM TEKIROVA (EX.QUEENS PARK TEKIROVA)
Анталия, Турция
1498
CESARS BELEK
Анталия, Турция
1498
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
1501
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
1506
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1514
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1518
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
1523
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
1533
JUJU PREMIER PALACE (EX.AMARA PREMIER PALACE)
Анталия, Турция
1540
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
1553
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
1553
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
1565
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
1567
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1586
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
1589
KAYA BELEK
Анталия, Турция
1593
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
1595
AKRA HOTEL
Анталия, Турция
1596
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
1603
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
1617
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1623
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1631
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1637
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
1637
ADALYA RESORT & SPA (+16) ADULT ONLY
Анталия, Турция
1637
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
1643
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
1650
SUNTHALIA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1654
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
1655
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
1657
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1663
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1665
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
1666
BARUT GOIA
Анталия, Турция
1666
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
1666
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1667
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
1672
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
1704
LIU RESORTS
Анталия, Турция
1705
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
1708
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1713
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
1729
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
1735
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
1764
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
1764
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
1764
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
1765
ORANGE COUNTY KEMER
Анталия, Турция
1771
RIXOS SUNGATE - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
1780
AKKA ANTEDON HOTEL
Анталия, Турция
1785
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
1798
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
1798
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1813
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1841
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
1854
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
1856
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
1876
AKRA KEMER
Анталия, Турция
1885
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
1885
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
1889
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
1897
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
1897
CLUB MARCO POLO
Анталия, Турция
1897
DOBEDAN WORLD PALACE
Анталия, Турция
1917
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
1928
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1945
CONCORDE DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
1946
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
1952
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
1973
ADAM & EVE
Анталия, Турция
1978
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA- THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
1994
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
2013
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
2016
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
2020
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
2025
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
2048
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
2058
DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2086
TUI MAGIC LIFE - RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
2099
SWANDOR HOTELS RESORT KEMER
Анталия, Турция
2157
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
2170
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2178
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
2191
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
2211
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
2324
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2388
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
2472
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
2500
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
2517
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
2594
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
2692
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
2701
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
2709
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2790
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
2926
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
2937
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
3070
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
3119
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
3119
RIXOS PREMIUM BELEK - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
3209
IC HOTELS RESIDENCE
Анталия, Турция
3315
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
3402
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
4568
REGNUM CARYA
Анталия, Турция
8981
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
15169
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK
Анталия, Турция
Дестинация
Анталия, Турция
Транспорт
Самолет
Продължителност
8 дни / 7 нощувки
Маршрут
Пловдив-Анталия-Пловдив
Дати на отпътуване
Код на оферта
21855
Запитване
Цени от
290
Програма
>>-ПРОГРАМА:
Ден 1:
Директен чартърен полет от Пловдив - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Пловдив.

 • Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
Допълнителна информация
>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
Самолетен билет Пловдив - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:
13:30 Пловдив (PDV) - 15:10 Анталия (AYT)
10:50 Анталия (AYT) - 12:30 Пловдив(PDV)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗД ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Пловдив: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Хотели по програмата
Анталия, Турция
Цени от
569
Анталия, Турция
Цени от
573
Анталия, Турция
Цени от
574
Анталия, Турция
Цени от
575
Анталия, Турция
Цени от
581
Анталия, Турция
Цени от
590
Анталия, Турция
Цени от
590
Анталия, Турция
Цени от
602
Анталия, Турция
Цени от
622
Анталия, Турция
Цени от
622
Анталия, Турция
Цени от
622
Анталия, Турция
Цени от
622
Анталия, Турция
Цени от
622
Анталия, Турция
Цени от
632
Анталия, Турция
Цени от
632
Анталия, Турция
Цени от
632
Анталия, Турция
Цени от
636
Анталия, Турция
Цени от
643
Анталия, Турция
Цени от
651
Анталия, Турция
Цени от
657
Анталия, Турция
Цени от
660
Анталия, Турция
Цени от
660
Анталия, Турция
Цени от
661
Анталия, Турция
Цени от
667
Анталия, Турция
Цени от
667
Анталия, Турция
Цени от
672
Анталия, Турция
Цени от
672
Анталия, Турция
Цени от
678
Анталия, Турция
Цени от
686
Анталия, Турция
Цени от
686
Анталия, Турция
Цени от
686
Анталия, Турция
Цени от
702
Анталия, Турция
Цени от
702
Анталия, Турция
Цени от
702
Анталия, Турция
Цени от
706
Анталия, Турция
Цени от
707
Анталия, Турция
Цени от
708
Анталия, Турция
Цени от
711
Анталия, Турция
Цени от
713
Анталия, Турция
Цени от
716
Анталия, Турция
Цени от
720
Анталия, Турция
Цени от
720
Анталия, Турция
Цени от
720
Анталия, Турция
Цени от
720
Анталия, Турция
Цени от
727
Анталия, Турция
Цени от
728
Анталия, Турция
Цени от
728
Анталия, Турция
Цени от
728
Анталия, Турция
Цени от
734
Анталия, Турция
Цени от
734
Анталия, Турция
Цени от
737
Анталия, Турция
Цени от
738
Анталия, Турция
Цени от
738
Анталия, Турция
Цени от
741
Анталия, Турция
Цени от
741
Анталия, Турция
Цени от
741
Анталия, Турция
Цени от
742
Анталия, Турция
Цени от
745
Анталия, Турция
Цени от
748
Анталия, Турция
Цени от
748
Анталия, Турция
Цени от
749
Анталия, Турция
Цени от
751
Анталия, Турция
Цени от
755
Анталия, Турция
Цени от
758
Анталия, Турция
Цени от
762
Анталия, Турция
Цени от
763
Анталия, Турция
Цени от
765
Анталия, Турция
Цени от
767
Анталия, Турция
Цени от
769
Анталия, Турция
Цени от
769
Анталия, Турция
Цени от
770
Анталия, Турция
Цени от
772
Анталия, Турция
Цени от
778
Анталия, Турция
Цени от
778
Анталия, Турция
Цени от
779
Анталия, Турция
Цени от
783
Анталия, Турция
Цени от
785
Анталия, Турция
Цени от
793
Анталия, Турция
Цени от
797
Анталия, Турция
Цени от
798
Анталия, Турция
Цени от
798
Анталия, Турция
Цени от
800
Анталия, Турция
Цени от
802
Анталия, Турция
Цени от
804
Анталия, Турция
Цени от
807
Анталия, Турция
Цени от
811
Анталия, Турция
Цени от
811
Анталия, Турция
Цени от
811
Анталия, Турция
Цени от
812
Анталия, Турция
Цени от
812
Анталия, Турция
Цени от
814
Анталия, Турция
Цени от
814
Анталия, Турция
Цени от
816
Анталия, Турция
Цени от
818
Анталия, Турция
Цени от
818
Анталия, Турция
Цени от
818
Анталия, Турция
Цени от
818
Анталия, Турция
Цени от
819
Анталия, Турция
Цени от
825
Анталия, Турция
Цени от
828
Анталия, Турция
Цени от
832
Анталия, Турция
Цени от
832
Анталия, Турция
Цени от
832
Анталия, Турция
Цени от
832
Анталия, Турция
Цени от
832
Анталия, Турция
Цени от
834
Анталия, Турция
Цени от
839
Анталия, Турция
Цени от
839
Анталия, Турция
Цени от
839
Анталия, Турция
Цени от
839
Анталия, Турция
Цени от
845
Анталия, Турция
Цени от
846
Анталия, Турция
Цени от
846
Анталия, Турция
Цени от
847
Анталия, Турция
Цени от
847
Анталия, Турция
Цени от
849
Анталия, Турция
Цени от
849
Анталия, Турция
Цени от
853
Анталия, Турция
Цени от
857
Анталия, Турция
Цени от
860
Анталия, Турция
Цени от
861
Анталия, Турция
Цени от
869
Анталия, Турция
Цени от
872
Анталия, Турция
Цени от
872
Анталия, Турция
Цени от
875
Анталия, Турция
Цени от
877
Анталия, Турция
Цени от
882
Анталия, Турция
Цени от
888
Анталия, Турция
Цени от
889
Анталия, Турция
Цени от
895
Анталия, Турция
Цени от
895
Анталия, Турция
Цени от
896
Анталия, Турция
Цени от
896
Анталия, Турция
Цени от
896
Анталия, Турция
Цени от
896
Анталия, Турция
Цени от
898
Анталия, Турция
Цени от
902
Анталия, Турция
Цени от
902
Анталия, Турция
Цени от
906
Анталия, Турция
Цени от
906
Анталия, Турция
Цени от
906
Анталия, Турция
Цени от
909
Анталия, Турция
Цени от
909
Анталия, Турция
Цени от
910
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
917
Анталия, Турция
Цени от
917
Анталия, Турция
Цени от
918
Анталия, Турция
Цени от
926
Анталия, Турция
Цени от
927
Анталия, Турция
Цени от
930
Анталия, Турция
Цени от
931
Анталия, Турция
Цени от
932
Анталия, Турция
Цени от
932
Анталия, Турция
Цени от
937
Анталия, Турция
Цени от
938
Анталия, Турция
Цени от
944
Анталия, Турция
Цени от
951
Анталия, Турция
Цени от
954
Анталия, Турция
Цени от
955
Анталия, Турция
Цени от
958
Анталия, Турция
Цени от
960
Анталия, Турция
Цени от
962
Анталия, Турция
Цени от
965
Анталия, Турция
Цени от
965
Анталия, Турция
Цени от
966
Анталия, Турция
Цени от
966
Анталия, Турция
Цени от
972
Анталия, Турция
Цени от
972
Анталия, Турция
Цени от
972
Анталия, Турция
Цени от
972
Анталия, Турция
Цени от
972
Анталия, Турция
Цени от
973
Анталия, Турция
Цени от
973
Анталия, Турция
Цени от
978
Анталия, Турция
Цени от
980
Анталия, Турция
Цени от
980
Анталия, Турция
Цени от
981
Анталия, Турция
Цени от
982
Анталия, Турция
Цени от
986
Анталия, Турция
Цени от
990
Анталия, Турция
Цени от
1000
Анталия, Турция
Цени от
1001
Анталия, Турция
Цени от
1001
Анталия, Турция
Цени от
1003
Анталия, Турция
Цени от
1011
Анталия, Турция
Цени от
1012
Анталия, Турция
Цени от
1017
Анталия, Турция
Цени от
1026
Анталия, Турция
Цени от
1028
Анталия, Турция
Цени от
1029
Анталия, Турция
Цени от
1030
Анталия, Турция
Цени от
1035
Анталия, Турция
Цени от
1035
Анталия, Турция
Цени от
1042
Анталия, Турция
Цени от
1043
Анталия, Турция
Цени от
1046
Анталия, Турция
Цени от
1049
Анталия, Турция
Цени от
1049
Анталия, Турция
Цени от
1049
Анталия, Турция
Цени от
1050