Почивки в Турция

Почивка в Анталия със самолет от София за 5 нощувки
Продължителност: 6 дни / 5 нощувки Транспорт: Самолет
Маршрут
София - Анталия София


Дати на отпътуване


Програма
ПРОГРАМА:
Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 6:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 5 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
Цени
ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
5 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет„

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА за 21.06 и 28.06.2023
06:00 София (SOF) - 07:50 Анталия (AYT)
08:40 Анталия (AYT) - 10:30 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА за 30.08.2023 г.
14:00 София (SOF) - 15:30 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА от 06.09 до 18.10.2023 вкл.
13:30 София (SOF) - 15:20 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, е необходимо да се извърши 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

3.4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2022:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 0 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 100% от цената по договор за посочените в 3.4.1. типове стаи.
3.4.3. При анулация от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.4. При анулация от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.5. При анулация до 7 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗД ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

Хотели по програмата
 
575
ASIA HOTEL
Анталия, Турция
620
TAL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
637
MERHABA HOTEL
Анталия, Турция
686
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
690
BELDIBI BEACH HOTEL
Анталия, Турция
715
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
760
HOTELLA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
847
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
850
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
850
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
850
BRITANNIA HOTEL&VILLAS
Анталия, Турция
855
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
857
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
865
CLUB APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
865
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
865
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
875
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
875
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
875
ALEXIUS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
885
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
890
NERGOS GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
890
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
Анталия, Турция
890
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
890
VIKING BEACH HOTEL
Анталия, Турция
890
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
895
KLEOPATRA AYDIN HOTEL
Анталия, Турция
895
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
895
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
895
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
895
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
895
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
895
AYBEL INN HOTEL
Анталия, Турция
897
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
900
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
900
ELYSIUM ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
900
CLUB HERAKLES HOTEL
Анталия, Турция
900
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
900
HOTEL GOLDEN SUN
Анталия, Турция
904
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
904
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
905
ROYALISA CITY APART HOTEL
Анталия, Турция
905
VILLA SUN FLOWER HOTEL
Анталия, Турция
905
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
905
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
906
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
906
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
910
SEMORIS HOTEL
Анталия, Турция
910
UK BLUE COAST HOTEL
Анталия, Турция
910
CLUB BAYAR BEACH HOTEL
Анталия, Турция
910
RUZA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
910
IDYROS HOTEL
Анталия, Турция
910
RICH MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
914
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
915
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
915
WASA HOTEL
Анталия, Турция
915
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
920
KINGAS HOTEL
Анталия, Турция
920
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
920
IMEROS HOTEL
Анталия, Турция
923
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
925
PARK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
925
ASRIN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
925
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
930
SWEET HOME BOUTIQYE HOTEL
Анталия, Турция
930
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
930
BARHAN HOTEL
Анталия, Турция
932
EFTALIA DOWNTOWN HOTEL
Анталия, Турция
935
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
935
MELTEM HOTEL
Анталия, Турция
938
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
940
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
940
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
945
LEDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
945
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
945
ROSELLA HOTEL
Анталия, Турция
945
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
945
JURA HOTELS KEMER RESORT
Анталия, Турция
945
ERKAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
945
SIDE LEGEND HOTEL
Анталия, Турция
945
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
945
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
945
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
950
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
955
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
955
ERGUN HOTEL
Анталия, Турция
957
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
960
CLUB BIG BLUE SUITE HOTEL
Анталия, Турция
960
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
960
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
964
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
964
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
965
SIDE TOWN BY ZHOTELS
Анталия, Турция
965
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
965
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
970
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
970
CLUB HOTEL ANJELIQ
Анталия, Турция
970
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
970
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
970
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
970
SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA
Анталия, Турция
970
SIDE YESILOZ HOTEL
Анталия, Турция
973
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
975
SUNSIDE FAMILY HOTEL
Анталия, Турция
975
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
978
BIN BILLA HOTEL
Анталия, Турция
979
ROSE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
980
BAYAR GARDEN HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
980
CLUB SEA TIME
Анталия, Турция
980
SEY BEACH HOTEL& SPA
Анталия, Турция
980
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
980
ALERIA BELPORT BEACH HOTEL
Анталия, Турция
980
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
984
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
985
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
985
THRONE BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
990
PRIMERA SUIT HOTEL
Анталия, Турция
990
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Анталия, Турция
990
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
990
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
991
VALERI BEACH HOTEL
Анталия, Турция
995
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
995
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
997
WHITE CITY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1000
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1000
CENGER BEACH RESORT
Анталия, Турция
1002
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
1010
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1012
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
1014
ORFEUS PARK HOTEL
Анталия, Турция
1015
VIKING EXPRESS HOTEL
Анталия, Турция
1015
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1015
ARMIR RESORT
Анталия, Турция
1015
ASKA BAYVIEW RESORT
Анталия, Турция
1015
ANJELIQ DOWNTOWN
Анталия, Турция
1015
KLEOPATRA FATIH HOTEL
Анталия, Турция
1020
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1020
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1020
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1030
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1030
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
1030
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1030
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
1030
CLUB MARAKESH BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1030
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
1031
KLEOPATRA ATLAS HOTEL
Анталия, Турция
1035
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1035
CLUB DIZALYA HOTEL
Анталия, Турция
1035
ORFEUS QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
1036
SIDE SUNBERK HOTEL
Анталия, Турция
1036
BLUE STAR HOTEL
Анталия, Турция
1037
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
1040
OMORFI GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1045
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
1045
PARADOR BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1045
SIDE AMOUR HOTEL
Анталия, Турция
1045
HEDEF RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1050
MIAROSA INCEKUM BEACH
Анталия, Турция
1050
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1050
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1050
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1050
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
1050
CLUB MERMAID VILLAGE
Анталия, Турция
1055
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
1055
NAR HOTEL
Анталия, Турция
1059
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
1059
SIDE LOWE HOTEL
Анталия, Турция
1060
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
1060
THRONE SEAGATE BELEK HOTEL
Анталия, Турция
1065
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1065
GRAND CORTEZ RESORT HOTEL& SPA
Анталия, Турция
1065
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
1065
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
1065
KLEOPATRA ROYAL PALM
Анталия, Турция
1065
PARK MARINA RESORT
Анталия, Турция
1065
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1068
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
1070
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
1070
OZ SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1070
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
1070
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
1070
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1075
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
1075
ISTANBUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1075
SURAL GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
1076
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
1079
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1080
TIMO RESORT
Анталия, Турция
1080
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
1080
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1081
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
1081
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
1081
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
1085
CONCORDIA CELES HOTEL
Анталия, Турция
1085
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
1086
SERENIS HOTEL
Анталия, Турция
1090
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
1090
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
1090
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
1094
GRAND OKAN HOTEL
Анталия, Турция
1095
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1095
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1100
CLUB NENA HOLIDAY RESORT
Анталия, Турция
1102
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
1104
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1105
LINDA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1110
BLUE FISH HOTEL
Анталия, Турция
1110
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1110
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1110
ANTIK HOTEL & GARDEN
Анталия, Турция
1110
YALIHAN ASPENDOS HOTEL
Анталия, Турция
1110
MEDER RESORT
Анталия, Турция
1115
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
1115
SURAL HOTEL
Анталия, Турция
1120
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
1120
CLUB HOTEL BELPINAR
Анталия, Турция
1125
MG CLUB AKMAN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1125
DREAM FAMILY CLUB
Анталия, Турция
1125
ALANYA RISUS PARK HOTEL
Анталия, Турция
1125
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
1130
PALMET BEACH RESORT KEMER
Анталия, Турция
1130
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
1130
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1130
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1130
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
1135
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1135
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1138
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1138
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1140
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
1144
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
1145
LUCIDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1145
PEMAR BEACH RESORT
Анталия, Турция
1146
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1150
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1150
CESARS SIDE
Анталия, Турция
1150
OZKAYMAK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
1151
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1154
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1155
NERGOS SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1155
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1155
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1158
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1160
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
1165
GRAND ALISA HOTEL (EX. ROYALISA HOTEL)
Анталия, Турция
1165
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
1165
EFTALIA OCEAN HOTEL
Анталия, Турция
1165
OZKAYMAK INCEKUM HOTEL
Анталия, Турция
1165
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1166
JURA HOTELS LARA RESORT
Анталия, Турция
1169
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
1170
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
1180
MIAROSA KEMER BEACH
Анталия, Турция
1180
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1180
BELEK SOHO BEACH CLUB
Анталия, Турция
1180
LARISSA INN HOTEL
Анталия, Турция
1180
HEDEF KLEOPATRA HOTEL
Анталия, Турция
1185
OZKAYMAK FALEZ HOTEL
Анталия, Турция
1185
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
1190
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1190
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
1190
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1190
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
1195
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
1195
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
1195
OZKAYMAK SELECT RESORT
Анталия, Турция
1195
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1196
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
1199
MICHELL HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1200
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
1205
SUNLAND RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1205
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
1210
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1210
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1210
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
1210
CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1210
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1215
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
1217
LONICERA WORLD RESORT SPA HOTEL
Анталия, Турция
1218
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1225
DREAM WORLD RESORT
Анталия, Турция
1225
SURAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1228
CLUB AQUA PLAZA
Анталия, Турция
1230
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
1230
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
1230
EFTALIA MARIN HOTEL
Анталия, Турция
1230
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1231
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
1235
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1240
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
1240
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
1240
RYMA HOTEL
Анталия, Турция
1240
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1245
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1245
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
1246
WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
1250
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
1250
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
1250
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1250
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1251
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
1259
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
1260
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
1260
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1260
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
1260
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
1261
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1268
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
1270
KILIKYA RESORT CAMYUVA
Анталия, Турция
1275
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1275
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
1275
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
1280
RIVER RESORT
Анталия, Турция
1282
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
1285
NOXINN DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1285
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1286
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
1287
XPERIA SARAY BEACH
Анталия, Турция
1289
AKKA ANTEDON HOTEL
Анталия, Турция
1290
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
1290
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1290
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
1290
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
1290
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
1295
DREAM WORLD HILL
Анталия, Турция
1295
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
1300
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
1300
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
1300
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
1304
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
1310
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
1310
DREAM WORLD PALACE
Анталия, Турция
1315
MERYAN HOTEL
Анталия, Турция
1315
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1320
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1320
CESARS BELEK
Анталия, Турция
1320
AKRA - V HOTEL
Анталия, Турция
1324
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
1325
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
1329
EMELDA SUN CLUB
Анталия, Турция
1330
TITANIC DELUXE GOLF BELEK
Анталия, Турция
1331
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1334
CONCORDE DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
1335
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
1337
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
1338
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
1340
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
1345
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
1345
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1348
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA- THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
1355
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1355
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
1360
SURAL SARAY HOTEL
Анталия, Турция
1365
EFTALIA AQUA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1380
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1380
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
1380
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
1387
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1395
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
1395
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
1400
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
1400
ALBA QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
1400
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
1410
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
1410
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
1415
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
1430
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1438
JUJU PREMIER PALACE (EX.AMARA PREMIER PALACE)
Анталия, Турция
1440
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
1450
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
1455
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
1465
IMPERIAL TURKIZ RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1465
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
1467
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
1470
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
1480
SWANDOR HOTELS RESORT KEMER
Анталия, Турция
1485
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
1485
KAYA SIDE
Анталия, Турция
1485
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1495
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1500
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
1500
AMARA COMFORT KEMER
Анталия, Турция
1500
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
1500
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1515
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
1521
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
1522
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
1525
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
1525
KILIKYA PALACE GOYNUK
Анталия, Турция
1525
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1528
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
1530
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1535
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
1554
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
1555
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
1563
KAYA BELEK
Анталия, Турция
1565
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1580
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1580
ADALYA RESORT & SPA (+16) ADULT ONLY
Анталия, Турция
1590
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
1595
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
1600
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1605
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
1610
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
1625
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
1625
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
1626
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1628
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
1630
BARUT GOIA
Анталия, Турция
1630
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1630
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
1635
ALBA ROYAL HOTEL
Анталия, Турция
1640
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
1640
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1640
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1640
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
1645
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
1645
MOVENPICK RESORT ANTALYA TEKIROVA
Анталия, Турция
1651
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
1655
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
1660
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
1668
AKRA HOTEL
Анталия, Турция
1679
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
1680
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
1680
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1685
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
1690
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
1690
LIU RESORTS
Анталия, Турция
1690
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
1690
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
1700
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
1705
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
1710
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1725
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
1725
DOBEDAN WORLD PALACE
Анталия, Турция
1725
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
1740
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1755
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
1765
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1770
SWANDOR HOTELS & RESORT TOPKAPI PALACE
Анталия, Турция
1770
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
1775
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
1775
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
1780
ZEYNEP HOTEL
Анталия, Турция
1780
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
1790
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1820
DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1825
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
1825
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
1850
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
1850
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
1850
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
1865
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
1880
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
1880
AKRA KEMER
Анталия, Турция
1890
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
1930
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
1945
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
1945
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
1955
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1965
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
2000
ADAM & EVE
Анталия, Турция
2015
VOYAGE BELEK GOLF&SPA
Анталия, Турция
2060
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2090
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2095
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
2105
TUI MAGIC LIFE - RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
2205
ORANGE COUNTY KEMER
Анталия, Турция
2220
RIXOS SUNGATE - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2265
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
2455
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2580
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
2605
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2663
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
2675
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
2716
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
2735
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
2880
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
2880
RIXOS PREMIUM BELEK - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2930
REGNUM CARYA
Анталия, Турция
3950
MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT
Анталия, Турция
4655
MAXX ROYAL KEMER RESORT
Анталия, Турция
6100
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
Дестинация
Анталия, Турция
Транспорт
Самолет
Продължителност
6 дни / 5 нощувки
Маршрут
София - Анталия София
Дати на отпътуване
Код на оферта
12309
Запитване
Цени от
273
Програма
ПРОГРАМА:
Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 6:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 5 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
Допълнителна информация
ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
Трансфери летище - хотел - летище;
5 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет„

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА за 21.06 и 28.06.2023
06:00 София (SOF) - 07:50 Анталия (AYT)
08:40 Анталия (AYT) - 10:30 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА за 30.08.2023 г.
14:00 София (SOF) - 15:30 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден СРЯДА от 06.09 до 18.10.2023 вкл.
13:30 София (SOF) - 15:20 Анталия (AYT)
16:20 Анталия (AYT) - 18:10 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, е необходимо да се извърши 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

3.4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2022:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 0 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 100% от цената по договор за посочените в 3.4.1. типове стаи.
3.4.3. При анулация от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.4. При анулация от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.5. При анулация до 7 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗД ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Хотели по програмата
Анталия, Турция
Цени от
575
Анталия, Турция
Цени от
620
Анталия, Турция
Цени от
637
Анталия, Турция
Цени от
686
Анталия, Турция
Цени от
690
Анталия, Турция
Цени от
715
Анталия, Турция
Цени от
760
Анталия, Турция
Цени от
847
Анталия, Турция
Цени от
850
Анталия, Турция
Цени от
850
Анталия, Турция
Цени от
850
Анталия, Турция
Цени от
855
Анталия, Турция
Цени от
857
Анталия, Турция
Цени от
865
Анталия, Турция
Цени от
865
Анталия, Турция
Цени от
865
Анталия, Турция
Цени от
875
Анталия, Турция
Цени от
875
Анталия, Турция
Цени от
875
Анталия, Турция
Цени от
885
Анталия, Турция
Цени от
890
Анталия, Турция
Цени от
890
Анталия, Турция
Цени от
890
Анталия, Турция
Цени от
890
Анталия, Турция
Цени от
890
Анталия, Турция
Цени от
895
Анталия, Турция
Цени от
895
Анталия, Турция
Цени от
895
Анталия, Турция
Цени от
895
Анталия, Турция
Цени от
895
Анталия, Турция
Цени от
895
Анталия, Турция
Цени от
895
Анталия, Турция
Цени от
897
Анталия, Турция
Цени от
900
Анталия, Турция
Цени от
900
Анталия, Турция
Цени от
900
Анталия, Турция
Цени от
900
Анталия, Турция
Цени от
900
Анталия, Турция
Цени от
904
Анталия, Турция
Цени от
904
Анталия, Турция
Цени от
905
Анталия, Турция
Цени от
905
Анталия, Турция
Цени от
905
Анталия, Турция
Цени от
905
Анталия, Турция
Цени от
906
Анталия, Турция
Цени от
906
Анталия, Турция
Цени от
910
Анталия, Турция
Цени от
910
Анталия, Турция
Цени от
910
Анталия, Турция
Цени от
910
Анталия, Турция
Цени от
910
Анталия, Турция
Цени от
910
Анталия, Турция
Цени от
914
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
920
Анталия, Турция
Цени от
920
Анталия, Турция
Цени от
920
Анталия, Турция
Цени от
923
Анталия, Турция
Цени от
925
Анталия, Турция
Цени от
925
Анталия, Турция
Цени от
925
Анталия, Турция
Цени от
930
Анталия, Турция
Цени от
930
Анталия, Турция
Цени от
930
Анталия, Турция
Цени от
932
Анталия, Турция
Цени от
935
Анталия, Турция
Цени от
935
Анталия, Турция
Цени от
938
Анталия, Турция
Цени от
940
Анталия, Турция
Цени от
940
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
950
Анталия, Турция
Цени от
955
Анталия, Турция
Цени от
955
Анталия, Турция
Цени от
957
Анталия, Турция
Цени от
960
Анталия, Турция
Цени от
960
Анталия, Турция
Цени от
960
Анталия, Турция
Цени от
964
Анталия, Турция
Цени от
964
Анталия, Турция
Цени от
965
Анталия, Турция
Цени от
965
Анталия, Турция
Цени от
965
Анталия, Турция
Цени от
970
Анталия, Турция
Цени от
970
Анталия, Турция
Цени от
970
Анталия, Турция
Цени от
970
Анталия, Турция
Цени от
970
Анталия, Турция
Цени от
970
Анталия, Турция
Цени от
970
Анталия, Турция
Цени от
973
Анталия, Турция
Цени от
975
Анталия, Турция
Цени от
975
Анталия, Турция
Цени от
978
Анталия, Турция
Цени от
979
Анталия, Турция
Цени от
980
Анталия, Турция
Цени от
980
Анталия, Турция
Цени от
980
Анталия, Турция
Цени от
980
Анталия, Турция
Цени от
980
Анталия, Турция
Цени от
980
Анталия, Турция
Цени от
984
Анталия, Турция
Цени от
985
Анталия, Турция
Цени от
985
Анталия, Турция
Цени от
990
Анталия, Турция
Цени от
990
Анталия, Турция
Цени от
990
Анталия, Турция
Цени от
990
Анталия, Турция
Цени от
991
Анталия, Турция
Цени от
995
Анталия, Турция
Цени от
995
Анталия, Турция
Цени от
997
Анталия, Турция
Цени от
1000
Анталия, Турция
Цени от
1000
Анталия, Турция
Цени от
1002
Анталия, Турция
Цени от
1010
Анталия, Турция
Цени от
1012
Анталия, Турция
Цени от
1014
Анталия, Турция
Цени от
1015
Анталия, Турция
Цени от
1015
Анталия, Турция
Цени от
1015
Анталия, Турция
Цени от
1015
Анталия, Турция
Цени от
1015
Анталия, Турция
Цени от
1015
Анталия, Турция
Цени от
1020
Анталия, Турция
Цени от
1020
Анталия, Турция
Цени от
1020
Анталия, Турция
Цени от
1030
Анталия, Турция
Цени от
1030
Анталия, Турция
Цени от
1030
Анталия, Турция
Цени от
1030
Анталия, Турция
Цени от
1030
Анталия, Турция
Цени от
1030
Анталия, Турция
Цени от
1031
Анталия, Турция
Цени от
1035
Анталия, Турция
Цени от
1035
Анталия, Турция
Цени от
1035
Анталия, Турция
Цени от
1036