Почивки в Турция

Почивка в Анталия със самолет от София за 10 нощувки
Продължителност: 11 дни / 10 нощувки Транспорт: Самолет
Маршрут
София - Анталия - София


Дати на отпътуване
21.09.2023 г., 24.09.2023 г., 28.09.2023 г., 01.10.2023 г., 05.10.2023 г., 08.10.2023 г., 12.10.2023 г., 15.10.2023 г., 19.10.2023 г.


Програма
ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-10:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 11:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 8 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

Може да изтеглите програмата за 8 нощувки в WORD тук.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
 • Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро);
 • Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
 • 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
 • Трансфери летище - хотел - летище;
 • 10 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.
 • Всички цени са с включени летищни такси.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 600 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Цени
>>>-ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания SUN EXPRESS
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK
Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563

авиокомпания PEGASUS AIRLINES
тип самолет: Airbus А320
адрес: Yenişehir Mah. Osmanlı bulvarı. No: 11/A
34912 Kurtköy-Pendik / Istanbul - Türkiye

 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:
12:30 София (SOF) - 14:05 Анталия (AYT)
08:55 Анталия (AYT) - 10:45 София (SOF)
 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:

1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, е необходимо да се извърши 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:

3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

3.4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2022:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 0 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 100% от цената по договор за посочените в 3.4.1. типове стаи.
3.4.3. При анулация от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.4. При анулация от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.5. При анулация до 7 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

ВАЖНО!!!
ТО ТЕЗ ТУР е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

Препоръчани Хотели за Почивка в Турция с TEZ TOUR България

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Хотели по програмата
 
905
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
915
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
915
KINGAS HOTEL
Анталия, Турция
915
BARHAN HOTEL
Анталия, Турция
965
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
975
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
985
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
1037
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
1045
APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1055
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
1065
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
1085
ALEXIUS BEACH HOTEL (EX. CLUB HOTEL BELDIANA)
Анталия, Турция
1085
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1085
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
1085
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
1095
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
1105
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
1105
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
1111
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
1115
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
1115
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
1125
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1125
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
1125
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
1125
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1135
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1135
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1165
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
1165
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
1165
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1165
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1169
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
1175
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
1175
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
1181
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
1185
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
1185
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1185
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1195
NAR HOTEL
Анталия, Турция
1201
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
1205
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
1205
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
1215
VALERI BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1215
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1225
WASA HOTEL
Анталия, Турция
1225
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
1225
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
1225
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
1245
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
1245
VILLA SUN FLOWER APARTS & SUITES
Анталия, Турция
1245
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
1245
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
1245
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
1255
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1257
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1257
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
1261
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1265
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1265
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
1265
BONN BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1265
MEDITERRANEAN BREEZE HOTEL
Анталия, Турция
1269
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
1269
ASRIN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1271
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
1275
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
1275
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
1279
SIDE YESILOZ HOTEL
Анталия, Турция
1280
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
1285
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
1285
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
1285
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1295
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
1295
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
1295
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
1299
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1305
ROSE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1309
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
1315
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
1315
CLUB HOTEL ANJELIQ
Анталия, Турция
1325
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
1325
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1325
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
1330
ARMIR RESORT
Анталия, Турция
1331
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
1335
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1335
ELYSIUM ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1335
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
1345
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
1355
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1355
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
1355
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1365
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
1365
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1367
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
1371
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1373
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1375
ROYALISA HOTEL
Анталия, Турция
1375
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1377
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
1385
QUEEN'S PARK GOYNUK
Анталия, Турция
1385
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
1385
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1385
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1385
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
1385
MC ARANCIA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1391
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
1401
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
1402
CLUB SEA TIME
Анталия, Турция
1403
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
1405
LARISSA INN HOTEL
Анталия, Турция
1405
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1405
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1410
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1411
WHITE CITY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1415
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1425
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
1425
QUEEN'S PARK LE JARDIN
Анталия, Турция
1425
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
1429
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
1430
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
1435
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1445
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
1445
ASKA BAYVIEW RESORT
Анталия, Турция
1449
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
1455
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
1455
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1461
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
1465
CLUB DIZALYA HOTEL
Анталия, Турция
1465
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1467
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
1467
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Анталия, Турция
1471
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
1481
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1485
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1495
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1495
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
1497
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
1505
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
1505
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1505
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
1505
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
1505
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1505
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
1515
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1515
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1515
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1515
VIKING SUITE HOTEL
Анталия, Турция
1521
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1525
TIMO RESORT
Анталия, Турция
1527
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
1531
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
1535
ISTANBUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1545
CLUB MERMAID VILLAGE
Анталия, Турция
1545
CESARS RESORT SIDE
Анталия, Турция
1545
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
1545
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
1545
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1547
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1550
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1555
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1555
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
1560
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
1565
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
1573
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
1575
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1575
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
1577
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
1577
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
1578
BELEK SOHO BEACH CLUB
Анталия, Турция
1585
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1585
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1585
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1585
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1585
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
1589
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
1593
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
1595
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
1595
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
1599
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1601
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
1605
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
1605
MG WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
1605
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
1605
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1609
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
1615
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1617
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1625
OZKAYMAK FALEZ HOTEL
Анталия, Турция
1625
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1631
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
1635
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
1635
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
1645
MEDER RESORT
Анталия, Турция
1653
RIVER RESORT
Анталия, Турция
1655
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1655
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1655
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1665
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1665
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
1673
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
1673
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
1673
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
1675
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
1675
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
1685
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
1685
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1685
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1691
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1703
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
1705
PALMET BEACH RESORT KEMER
Анталия, Турция
1731
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
1735
LINDA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1747
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1755
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1757
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1759
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
1765
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1773
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
1775
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
1775
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1779
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
1795
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
1795
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
1797
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
1800
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
1815
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
1825
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
1825
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
1829
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
1829
CLUB HOTEL BELPINAR
Анталия, Турция
1831
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1845
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1850
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
1855
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
1855
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
1855
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1858
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
1869
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
1880
INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
1885
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
1888
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1895
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1901
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1925
CENGER BEACH RESORT
Анталия, Турция
1935
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
1945
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
1955
TURKIZ DELUXE RESORT KEMER
Анталия, Турция
1955
CESARS TEMPLE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
1965
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
1965
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1975
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
1985
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1985
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1987
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
1990
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
2005
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
2005
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
2019
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
2025
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
2035
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
2045
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
2048
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
2055
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
2055
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
2065
LOXIA COMFORT RESORT KEMER
Анталия, Турция
2065
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
2065
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2071
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
2075
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
2083
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
2095
EMELDA SUN CLUB
Анталия, Турция
2099
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2101
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2105
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
2105
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
2135
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
2135
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
2155
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
2165
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
2165
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2167
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2173
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
2181
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
2185
AMARA PREMIER PALACE
Анталия, Турция
2209
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
2210
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
2218
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
2245
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
2245
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
2245
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
2255
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2259
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
2270
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
2275
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
2277
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
2295
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
2305
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
2307
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
2315
KAYA SIDE
Анталия, Турция
2325
MIRADA DEL MAR HOTEL
Анталия, Турция
2335
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
2365
ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
2371
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
2381
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
2385
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
2400
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
2401
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
2405
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
2425
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2437
ADALYA RESORT & SPA ADULTS ONLY
Анталия, Турция
2437
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
2445
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
2455
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
2475
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
2481
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
2485
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
2485
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
2485
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
2495
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
2500
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
2515
KAYA BELEK
Анталия, Турция
2515
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2525
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
2525
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
2550
LIU RESORTS
Анталия, Турция
2555
ALVA DONNA WORLD PALACE
Анталия, Турция
2567
ORANGE COUNTY KEMER - ADULT ONLY +18
Анталия, Турция
2589
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
2605
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
2625
BARUT SUNWING SIDE BEACH
Анталия, Турция
2625
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
2647
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
2663
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2669
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
2685
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
2715
RIXOS SUNGATE
Анталия, Турция
2735
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
2735
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
2745
ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2750
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
2775
ADAM & EVE
Анталия, Турция
2785
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
2805
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
2815
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
2845
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
2861
LYKIA WORLD ANTALYA
Анталия, Турция
2903
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
2925
AKRA KEMER
Анталия, Турция
2940
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
2942
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
2961
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA
Анталия, Турция
3025
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
3059
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
3081
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
3125
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
3135
RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
3185
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
3205
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
3345
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
3375
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
3475
RIXOS PREMIUM TEKIROVA
Анталия, Турция
3495
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
3525
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
3695
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
4115
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
4225
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
4355
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
4387
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
4435
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
4585
IC HOTELS RESIDENCE
Анталия, Турция
4605
RIXOS PREMIUM BELEK
Анталия, Турция
4605
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
4615
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
4724
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
6765
REGNUM CARYA
Анталия, Турция
11275
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
21165
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK
Анталия, Турция
Дестинация
Анталия, Турция
Транспорт
Самолет
Продължителност
11 дни / 10 нощувки
Маршрут
София - Анталия - София
Дати на отпътуване
21.09.2023 г.,   24.09.2023 г.,   28.09.2023 г.,   01.10.2023 г.,   05.10.2023 г.,   08.10.2023 г.,   12.10.2023 г.,   15.10.2023 г.,   19.10.2023 г.
Код на оферта
12721
Запитване
Цени от
212
Програма
ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-10:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 11:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 8 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

Може да изтеглите програмата за 8 нощувки в WORD тук.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
 • Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро);
 • Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
 • 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
 • Трансфери летище - хотел - летище;
 • 10 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
 • Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.
 • Всички цени са с включени летищни такси.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 600 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Допълнителна информация
>>>-ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания SUN EXPRESS
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK
Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563

авиокомпания PEGASUS AIRLINES
тип самолет: Airbus А320
адрес: Yenişehir Mah. Osmanlı bulvarı. No: 11/A
34912 Kurtköy-Pendik / Istanbul - Türkiye

 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:
12:30 София (SOF) - 14:05 Анталия (AYT)
08:55 Анталия (AYT) - 10:45 София (SOF)
 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:

1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, е необходимо да се извърши 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:

3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

3.4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2022:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 0 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 100% от цената по договор за посочените в 3.4.1. типове стаи.
3.4.3. При анулация от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.4. При анулация от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.5. При анулация до 7 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

ВАЖНО!!!
ТО ТЕЗ ТУР е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

Препоръчани Хотели за Почивка в Турция с TEZ TOUR България

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 • Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
Хотели по програмата
Анталия, Турция
Цени от
905
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
965
Анталия, Турция
Цени от
975
Анталия, Турция
Цени от
985
Анталия, Турция
Цени от
1037
Анталия, Турция
Цени от
1045
Анталия, Турция
Цени от
1055
Анталия, Турция
Цени от
1065
Анталия, Турция
Цени от
1085
Анталия, Турция
Цени от
1085
Анталия, Турция
Цени от
1085
Анталия, Турция
Цени от
1085
Анталия, Турция
Цени от
1095
Анталия, Турция
Цени от
1105
Анталия, Турция
Цени от
1105
Анталия, Турция
Цени от
1111
Анталия, Турция
Цени от
1115
Анталия, Турция
Цени от
1115
Анталия, Турция
Цени от
1125
Анталия, Турция
Цени от
1125
Анталия, Турция
Цени от
1125
Анталия, Турция
Цени от
1125
Анталия, Турция
Цени от
1135
Анталия, Турция
Цени от
1135
Анталия, Турция
Цени от
1165
Анталия, Турция
Цени от
1165
Анталия, Турция
Цени от
1165
Анталия, Турция
Цени от
1165
Анталия, Турция
Цени от
1169
Анталия, Турция
Цени от
1175
Анталия, Турция
Цени от
1175
Анталия, Турция
Цени от
1181
Анталия, Турция
Цени от
1185
Анталия, Турция
Цени от
1185
Анталия, Турция
Цени от
1185
Анталия, Турция
Цени от
1195
Анталия, Турция
Цени от
1201
Анталия, Турция
Цени от
1205
Анталия, Турция
Цени от
1205
Анталия, Турция
Цени от
1215
Анталия, Турция
Цени от
1215
Анталия, Турция
Цени от
1225
Анталия, Турция
Цени от
1225
Анталия, Турция
Цени от
1225
Анталия, Турция
Цени от
1225
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1255
Анталия, Турция
Цени от
1257
Анталия, Турция
Цени от
1257
Анталия, Турция
Цени от
1261
Анталия, Турция
Цени от
1265
Анталия, Турция
Цени от
1265
Анталия, Турция
Цени от
1265
Анталия, Турция
Цени от
1265
Анталия, Турция
Цени от
1269
Анталия, Турция
Цени от
1269
Анталия, Турция
Цени от
1271
Анталия, Турция
Цени от
1275
Анталия, Турция
Цени от
1275
Анталия, Турция
Цени от
1279
Анталия, Турция
Цени от
1280
Анталия, Турция
Цени от
1285
Анталия, Турция
Цени от
1285
Анталия, Турция
Цени от
1285
Анталия, Турция
Цени от
1295
Анталия, Турция
Цени от
1295
Анталия, Турция
Цени от
1295
Анталия, Турция
Цени от
1299
Анталия, Турция
Цени от
1305
Анталия, Турция
Цени от
1309
Анталия, Турция
Цени от
1315
Анталия, Турция
Цени от
1315
Анталия, Турция
Цени от
1325
Анталия, Турция
Цени от
1325
Анталия, Турция
Цени от
1325
Анталия, Турция
Цени от
1330
Анталия, Турция
Цени от
1331
Анталия, Турция
Цени от
1335
Анталия, Турция
Цени от
1335
Анталия, Турция
Цени от
1335
Анталия, Турция
Цени от
1345
Анталия, Турция
Цени от
1355
Анталия, Турция
Цени от
1355
Анталия, Турция
Цени от
1355
Анталия, Турция
Цени от
1365
Анталия, Турция
Цени от
1365
Анталия, Турция
Цени от
1367
Анталия, Турция
Цени от
1371
Анталия, Турция
Цени от
1373
Анталия, Турция
Цени от
1375
Анталия, Турция
Цени от
1375
Анталия, Турция
Цени от
1377
Анталия, Турция
Цени от
1385
Анталия, Турция
Цени от
1385
Анталия, Турция
Цени от
1385
Анталия, Турция
Цени от
1385
Анталия, Турция
Цени от
1385
Анталия, Турция
Цени от
1385
Анталия, Турция
Цени от
1391
Анталия, Турция
Цени от
1401
Анталия, Турция
Цени от
1402
Анталия, Турция
Цени от
1403
Анталия, Турция
Цени от
1405
Анталия, Турция
Цени от
1405
Анталия, Турция
Цени от
1405
Анталия, Турция
Цени от
1410
Анталия, Турция
Цени от
1411
Анталия, Турция
Цени от
1415
Анталия, Турция
Цени от
1425
Анталия, Турция
Цени от
1425
Анталия, Турция
Цени от
1425
Анталия, Турция
Цени от
1429
Анталия, Турция
Цени от
1430
Анталия, Турция
Цени от
1435
Анталия, Турция
Цени от
1445
Анталия, Турция
Цени от
1445
Анталия, Турция
Цени от
1449
Анталия, Турция
Цени от
1455
Анталия, Турция
Цени от
1455
Анталия, Турция
Цени от
1461
Анталия, Турция
Цени от
1465
Анталия, Турция
Цени от
1465
Анталия, Турция
Цени от
1467
Анталия, Турция
Цени от
1467
Анталия, Турция
Цени от
1471
Анталия, Турция
Цени от
1481
Анталия, Турция
Цени от
1485
Анталия, Турция
Цени от
1495
Анталия, Турция
Цени от
1495
Анталия, Турция
Цени от
1497
Анталия, Турция
Цени от
1505
Анталия, Турция
Цени от
1505
Анталия, Турция
Цени от
1505
Анталия, Турция
Цени от
1505
Анталия, Турция
Цени от
1505
Анталия, Турция
Цени от
1505
Анталия, Турция
Цени от
1515
Анталия, Турция
Цени от
1515
Анталия, Турция
Цени от
1515
Анталия, Турция
Цени от
1515
Анталия, Турция
Цени от
1521
Анталия, Турция
Цени от
1525
Анталия, Турция
Цени от
1527
Анталия, Турция
Цени от
1531
Анталия, Турция
Цени от
1535
Анталия, Турция
Цени от
1545
Анталия, Турция
Цени от
1545
Анталия, Турция
Цени от
1545
Анталия, Турция
Цени от
1545
Анталия, Турция
Цени от
1545
Анталия, Турция
Цени от
1547
Анталия, Турция
Цени от
1550
Анталия, Турция
Цени от
1555
Анталия, Турция
Цени от
1555
Анталия, Турция
Цени от
1560
Анталия, Турция
Цени от
1565
Анталия, Турция
Цени от
1573
Анталия, Турция
Цени от
1575
Анталия, Турция
Цени от
1575
Анталия, Турция
Цени от
1577
Анталия, Турция
Цени от
1577
Анталия, Турция
Цени от
1578
Анталия, Турция
Цени от
1585
Анталия, Турция
Цени от
1585
Анталия, Турция
Цени от
1585
Анталия, Турция
Цени от
1585
Анталия, Турция
Цени от
1585
Анталия, Турция
Цени от
1589
Анталия, Турция
Цени от
1593
Анталия, Турция
Цени от
1595
Анталия, Турция
Цени от
1595
Анталия, Турция
Цени от
1599
Анталия, Турция
Цени от
1601
Анталия, Турция
Цени от
1605
Анталия, Турция
Цени от
1605
Анталия, Турция
Цени от
1605
Анталия, Турция
Цени от
1605
Анталия, Турция
Цени от
1609
Анталия, Турция
Цени от
1615
Анталия, Турция
Цени от
1617
Анталия, Турция
Цени от
1625
Анталия, Турция
Цени от
1625
Анталия, Турция
Цени от
1631
Анталия, Турция
Цени от
1635
Анталия, Турция
Цени от
1635
Анталия, Турция
Цени от
1645
Анталия, Турция
Цени от
1653
Анталия, Турция
Цени от
1655
Анталия, Турция
Цени от
1655
Анталия, Турция
Цени от
1655
Анталия, Турция
Цени от
1665
Анталия, Турция
Цени от
1665
Анталия, Турция
Цени от
1673
Анталия, Турция
Цени от
1673
Анталия, Турция
Цени от
1673
Анталия, Турция
Цени от
1675
Анталия, Турция
Цени от
1675
Анталия, Турция
Цени от
1685
Анталия, Турция
Цени от
1685
Анталия, Турция
Цени от
1685
Анталия, Турция
Цени от
1691
Анталия, Турция
Цени от
1703
Анталия, Турция
Цени от
1705
Анталия, Турция
Цени от
1731
Анталия, Турция
Цени от
1735
Анталия, Турция
Цени от
1747
Анталия, Турция
Цени от
1755
Анталия, Турция
Цени от
1757
Анталия, Турция
Цени от
1759
Анталия, Турция
Цени от
1765
Анталия, Турция
Цени от
1773
Анталия, Турция
Цени от
1775
Анталия, Турция
Цени от
1775
Анталия, Турция
Цени от
1779
Анталия, Турция
Цени от
1795
Анталия, Турция
Цени от
1795
Анталия, Турция
Цени от
1797
Анталия, Турция
Цени от
1800
Анталия, Турция
Цени от
1815
Анталия, Турция
Цени от
1825
Анталия, Турция
Цени от
1825
Анталия, Турция
Цени от
1829
Анталия, Турция
Цени от
1829
Анталия, Турция
Цени от
1831
Анталия, Турция
Цени от
1845
Анталия, Турция
Цени от
1850
Анталия, Турция
Цени от
1855
Анталия, Турция
Цени от
1855
Анталия, Турция
Цени от
1855
Анталия, Турция
Цени от
1858
Анталия, Турция
Цени от
1869