Почивки в Турция

Почивка в Анталия с полет от Варна от 7 нощувки
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки Транспорт: Самолет
Маршрут
Варна - Анталия - Варна


Дати на отпътуване


Програма
ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от Варна - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Варна.

 • Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
Цени
ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•Самолетен билет Варна - Анталия – Варна с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
•Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•Трансфери летище - хотел - летище;
•7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
•Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Варна: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ на 01.10:
16:20 Варна (SOF) - 17:50 Анталия (AYT)
13:50 Анталия (AYT) - 15:20 Варна (SOF)

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ на 08.10, 15.10, 22.10 и 29.10:
11:40 Варна (SOF) - 13:00 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT) - 10:40 Варна (SOF)
 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, е необходимо да се извърши 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

3.4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2022:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 0 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 100% от цената по договор за посочените в 3.4.1. типове стаи.
3.4.3. При анулация от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.4. При анулация от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.5. При анулация до 7 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Хотели по програмата
 
479
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
479
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
500
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
500
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
507
ALEXIUS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
524
MERHABA HOTEL
Анталия, Турция
524
ASIA HOTEL
Анталия, Турция
528
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
528
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
528
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
528
SEMORIS HOTEL
Анталия, Турция
528
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
535
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
540
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
542
BIN BILLA HOTEL
Анталия, Турция
545
CLUB HERAKLES HOTEL
Анталия, Турция
547
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
549
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
554
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
556
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
562
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
564
BRITANNIA HOTEL&VILLAS
Анталия, Турция
565
ROYALISA CITY APART HOTEL
Анталия, Турция
570
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
570
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
570
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
570
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
580
NERGOS GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
580
RYMA HOTEL
Анталия, Турция
584
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
584
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
584
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
586
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
587
ERGUN HOTEL
Анталия, Турция
587
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
587
KLEOPATRA AYDIN HOTEL
Анталия, Турция
588
CLUB APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
591
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
591
CLUB SEA TIME
Анталия, Турция
598
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
598
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
605
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
605
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
608
RICH MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
608
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
612
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
613
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
624
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
624
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
626
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
626
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
626
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
633
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
634
TAL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
637
ROSELLA HOTEL
Анталия, Турция
640
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
640
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
640
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
640
VIKING BEACH HOTEL
Анталия, Турция
640
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
640
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
Анталия, Турция
647
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
648
RUZA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
648
IDYROS HOTEL
Анталия, Турция
648
IMEROS HOTEL
Анталия, Турция
652
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
654
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
654
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
660
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
661
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
669
ELYSIUM ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
669
ASRIN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
669
PARK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
669
EFTALIA DOWNTOWN HOTEL
Анталия, Турция
672
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
673
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
675
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
676
BARHAN HOTEL
Анталия, Турция
676
SWEET HOME BOUTIQYE HOTEL
Анталия, Турция
678
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
678
ALERIA BELPORT BEACH HOTEL
Анталия, Турция
680
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
682
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
683
MELTEM HOTEL
Анталия, Турция
683
PARK MARINA RESORT
Анталия, Турция
685
BLUE FISH HOTEL
Анталия, Турция
687
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
690
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
690
KLEOPATRA FATIH HOTEL
Анталия, Турция
697
LEDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
697
SIDE LEGEND HOTEL
Анталия, Турция
697
HOTEL GOLDEN SUN
Анталия, Турция
701
NAR HOTEL
Анталия, Турция
710
ANJELIQ DOWNTOWN
Анталия, Турция
710
VALERI BEACH HOTEL
Анталия, Турция
710
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
712
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
715
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
718
CLUB BIG BLUE SUITE HOTEL
Анталия, Турция
718
JURA HOTELS KEMER RESORT
Анталия, Турция
718
HOTELLA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
719
WASA HOTEL
Анталия, Турция
722
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
722
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
722
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
722
VILLA SUN FLOWER HOTEL
Анталия, Турция
724
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
724
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
724
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
724
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
724
QUEEN'S PARK GOYNUK
Анталия, Турция
726
WHITE CITY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
727
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
730
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
732
THRONE BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
734
SIDE SUNBERK HOTEL
Анталия, Турция
735
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
736
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
736
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
738
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Анталия, Турция
738
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
739
CLUB MARAKESH BEACH HOTEL
Анталия, Турция
741
ORFEUS PARK HOTEL
Анталия, Турция
743
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
743
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
743
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
745
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
746
ALANYA RISUS PARK HOTEL
Анталия, Турция
748
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
748
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
748
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
748
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
752
ERKAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
752
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
753
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
756
KLEOPATRA ROYAL PALM
Анталия, Турция
757
SIDE TOWN BY ZHOTELS
Анталия, Турция
759
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
759
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
760
PRIMERA SUIT HOTEL
Анталия, Турция
764
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
764
KLEOPATRA ATLAS HOTEL
Анталия, Турция
765
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
765
CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
766
ASKA BAYVIEW RESORT
Анталия, Турция
767
ORFEUS QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
767
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
769
SIDE LOWE HOTEL
Анталия, Турция
771
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
773
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
773
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
774
CENGER BEACH RESORT
Анталия, Турция
775
BLUE STAR HOTEL
Анталия, Турция
778
ROSE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
780
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
780
CLUB DIZALYA HOTEL
Анталия, Турция
780
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
785
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
785
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
785
CLUB HOTEL ANJELIQ
Анталия, Турция
787
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
787
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
787
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
787
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
789
SUNSIDE FAMILY HOTEL
Анталия, Турция
790
SIDE AMOUR HOTEL
Анталия, Турция
790
CLUB MERMAID VILLAGE
Анталия, Турция
791
GRAND ALISA HOTEL (EX. ROYALISA HOTEL)
Анталия, Турция
792
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
792
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
793
ALAIYE RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
795
DREAM FAMILY CLUB
Анталия, Турция
797
PALMET BEACH RESORT KEMER
Анталия, Турция
802
YALIHAN ASPENDOS HOTEL
Анталия, Турция
802
THRONE SEAGATE BELEK HOTEL
Анталия, Турция
806
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
808
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
808
SIDE YESILOZ HOTEL
Анталия, Турция
808
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
808
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
813
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
813
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
Анталия, Турция
815
VIKING EXPRESS HOTEL
Анталия, Турция
818
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
818
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
819
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
825
CONCORDIA CELES HOTEL
Анталия, Турция
827
LARISSA INN HOTEL
Анталия, Турция
828
DREAM WORLD PALACE
Анталия, Турция
829
HEDEF KLEOPATRA HOTEL
Анталия, Турция
829
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
830
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
833
SAYANORA HOTEL
Анталия, Турция
834
MC ARANCIA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
836
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
836
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
837
PARADOR BEACH HOTEL
Анталия, Турция
837
HEDEF RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
839
SURAL GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
841
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
842
TIMO RESORT
Анталия, Турция
843
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
843
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
844
MIAROSA INCEKUM BEACH
Анталия, Турция
846
JURA HOTELS LARA RESORT
Анталия, Турция
848
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
850
OZKAYMAK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
850
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
852
DREAM WORLD RESORT
Анталия, Турция
852
CLUB NENA HOLIDAY RESORT
Анталия, Турция
857
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
861
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
862
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
862
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
862
QUEEN'S PARK LE JARDIN
Анталия, Турция
864
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
864
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
864
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
865
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
865
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
866
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
869
CESARS SIDE
Анталия, Турция
871
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
872
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
872
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
873
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
876
ARMIR RESORT
Анталия, Турция
878
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
879
ISTANBUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
881
NOXINN CLUB HOTEL
Анталия, Турция
881
NOXINN DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
885
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
886
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
886
GRAND OKAN HOTEL
Анталия, Турция
886
KLEOPATRA ALAIYE HOTEL
Анталия, Турция
890
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
892
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
892
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
895
SURAL HOTEL
Анталия, Турция
895
MICHELL HOTEL & SPA
Анталия, Турция
897
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
901
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
904
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
909
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
911
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
911
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
916
EFTALIA OCEAN HOTEL
Анталия, Турция
918
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
918
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
918
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
920
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
921
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
921
PEMAR BEACH RESORT
Анталия, Турция
921
EFTALIA MARIN HOTEL
Анталия, Турция
925
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
928
ANTIK HOTEL & GARDEN
Анталия, Турция
932
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
934
MEDER RESORT
Анталия, Турция
934
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
934
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
934
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
939
SERENIS HOTEL
Анталия, Турция
946
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
949
MG CLUB AKMAN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
950
XPERIA SARAY BEACH
Анталия, Турция
953
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
954
SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA
Анталия, Турция
955
EMELDA SUN CLUB
Анталия, Турция
955
BELEK SOHO BEACH CLUB
Анталия, Турция
955
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
956
PERRE DELTA RESORT & SPA
Анталия, Турция
962
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
967
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
967
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
969
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
970
KILIKYA RESORT CAMYUVA
Анталия, Турция
972
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
974
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
974
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
974
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
974
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
974
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
974
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
976
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
977
NERGOS SIDE HOTEL
Анталия, Турция
977
LUCIDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
979
SURAL SARAY HOTEL
Анталия, Турция
979
OZKAYMAK SELECT RESORT
Анталия, Турция
983
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
986
CLUB AQUA PLAZA
Анталия, Турция
988
WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
988
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
997
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1002
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
1002
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1002
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1002
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
1003
LINDA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1004
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
1004
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1005
OZKAYMAK INCEKUM HOTEL
Анталия, Турция
1005
MIAROSA KEMER BEACH
Анталия, Турция
1007
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
1007
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
1009
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
1009
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1009
RIVER RESORT
Анталия, Турция
1011
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
1011
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
1012
SEY BEACH HOTEL& SPA
Анталия, Турция
1014
PIRATE`S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1014
LONICERA WORLD RESORT SPA HOTEL
Анталия, Турция
1015
OZKAYMAK FALEZ HOTEL
Анталия, Турция
1017
AKRA - V HOTEL
Анталия, Турция
1021
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
1025
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
1043
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
1044
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
1044
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1047
OMORFI GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1049
SURAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1053
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
1053
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
1054
MERYAN HOTEL
Анталия, Турция
1054
SUNLAND RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1060
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1065
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1067
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
1068
TITAN SELECT HOTEL
Анталия, Турция
1071
AKKA CLAROS HOTEL
Анталия, Турция
1072
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
1074
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
1077
ALBA QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
1081
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1088
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
1093
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
1093
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
1095
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
1104
AKKA ALINDA HOTEL
Анталия, Турция
1107
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1109
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1109
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
1113
DREAM WORLD HILL
Анталия, Турция
1119
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
1121
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
1126
KILIKYA PALACE GOYNUK
Анталия, Турция
1130
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
1135
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
1142
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
1144
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1144
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
1146
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
1149
CESARS BELEK
Анталия, Турция
1156
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1165
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1172
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1175
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
1177
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1179
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
1179
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
1180
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
1191
IMPERIAL TURKIZ RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1200
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1204
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
1207
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1207
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
1212
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
1218
JUJU PREMIER PALACE (EX.AMARA PREMIER PALACE)
Анталия, Турция
1228
DOBEDAN WORLD PALACE
Анталия, Турция
1233
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
1236
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1238
CAN GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1240
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1245
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
1245
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
1249
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
1249
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
1250
PERRE LA MER HOTEL
Анталия, Турция
1254
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
1254
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1270
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1270
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
1270
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1270
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
1275
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
1287
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
1290
AKRA HOTEL
Анталия, Турция
1301
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
1303
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
1305
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1305
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
1305
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
1310
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1310
AMARA COMFORT KEMER
Анталия, Турция
1317
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
1325
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
1326
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
1326
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
1326
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
1338
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1344
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1346
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
1358
RAI PREMIUM TEKIROVA (EX.QUEENS PARK TEKIROVA)
Анталия, Турция
1359
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1359
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1359
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
1373
ORANGE COUNTY KEMER
Анталия, Турция
1373
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
1375
DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1382
MIRADA DEL MAR HOTEL
Анталия, Турция
1392
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
1406
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
1408
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
1410
KAYA SIDE
Анталия, Турция
1423
AKKA ANTEDON HOTEL
Анталия, Турция
1424
ADALYA RESORT & SPA (+16) ADULT ONLY
Анталия, Турция
1424
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
1429
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
1438
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
1441
SWANDOR HOTELS & RESORT TOPKAPI PALACE
Анталия, Турция
1441
ALBA ROYAL HOTEL
Анталия, Турция
1457
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
1469
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
1485
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1487
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
1501
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
1501
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
1515
KAYA BELEK
Анталия, Турция
1520
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
1522
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
1534
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1550
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
1550
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1553
SWANDOR HOTELS RESORT KEMER
Анталия, Турция
1557
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1562
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1563
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1568
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
1571
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
1574
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
1583
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1585
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
1604
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
1604
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
1604
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
1612
CONCORDE DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
1625
LIU RESORTS
Анталия, Турция
1635
MOVENPICK RESORT ANTALYA TEKIROVA
Анталия, Турция
1639
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
1639
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
1653
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1687
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA- THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
1688
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
1690
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
1697
ADAM & EVE
Анталия, Турция
1702
BARUT GOIA
Анталия, Турция
1716
AKRA KEMER
Анталия, Турция
1723
LYKIA WORLD ANTALYA
Анталия, Турция
1725
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
1760
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
1764
ZEYNEP HOTEL
Анталия, Турция
1765
RIXOS SUNGATE - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
1765
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
1767
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
1768
CLUB MARCO POLO
Анталия, Турция
1823
TUI MAGIC LIFE - RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
1863
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
1880
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
1912
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
2017
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
2038
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2094
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
2201
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
2262
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
2327
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
2425
IC HOTELS RESIDENCE
Анталия, Турция
2437
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2451
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
2526
VOYAGE BELEK GOLF&SPA
Анталия, Турция
2527
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
2586
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
2713
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2803
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
2810
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
2978
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
2985
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
3088
RIXOS PREMIUM BELEK - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
4619
MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT
Анталия, Турция
5526
REGNUM CARYA
Анталия, Турция
5809
MAXX ROYAL KEMER RESORT
Анталия, Турция
9017
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
13681
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK
Анталия, Турция
Дестинация
Анталия, Турция
Транспорт
Самолет
Продължителност
8 дни / 7 нощувки
Маршрут
Варна - Анталия - Варна
Дати на отпътуване
Код на оферта
13165
Запитване
Цени от
212
Програма
ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от Варна - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Варна.

 • Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.
Допълнителна информация
ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•Самолетен билет Варна - Анталия – Варна с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
•Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•Трансфери летище - хотел - летище;
•7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
•Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Варна: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ на 01.10:
16:20 Варна (SOF) - 17:50 Анталия (AYT)
13:50 Анталия (AYT) - 15:20 Варна (SOF)

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ на 08.10, 15.10, 22.10 и 29.10:
11:40 Варна (SOF) - 13:00 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT) - 10:40 Варна (SOF)
 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, е необходимо да се извърши 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

3.4. За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2022:

3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената по договор: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA.

3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 0 дни преди датата на настаняване, неустойката е в размер на 100% от цената по договор за посочените в 3.4.1. типове стаи.
3.4.3. При анулация от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.4. При анулация от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.4.5. При анулация до 7 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.

ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
Хотели по програмата
Анталия, Турция
Цени от
479
Анталия, Турция
Цени от
479
Анталия, Турция
Цени от
500
Анталия, Турция
Цени от
500
Анталия, Турция
Цени от
507
Анталия, Турция
Цени от
524
Анталия, Турция
Цени от
524
Анталия, Турция
Цени от
528
Анталия, Турция
Цени от
528
Анталия, Турция
Цени от
528
Анталия, Турция
Цени от
528
Анталия, Турция
Цени от
528
Анталия, Турция
Цени от
535
Анталия, Турция
Цени от
540
Анталия, Турция
Цени от
542
Анталия, Турция
Цени от
545
Анталия, Турция
Цени от
547
Анталия, Турция
Цени от
549
Анталия, Турция
Цени от
554
Анталия, Турция
Цени от
556
Анталия, Турция
Цени от
562
Анталия, Турция
Цени от
564
Анталия, Турция
Цени от
565
Анталия, Турция
Цени от
570
Анталия, Турция
Цени от
570
Анталия, Турция
Цени от
570
Анталия, Турция
Цени от
570
Анталия, Турция
Цени от
580
Анталия, Турция
Цени от
580
Анталия, Турция
Цени от
584
Анталия, Турция
Цени от
584
Анталия, Турция
Цени от
584
Анталия, Турция
Цени от
586
Анталия, Турция
Цени от
587
Анталия, Турция
Цени от
587
Анталия, Турция
Цени от
587
Анталия, Турция
Цени от
588
Анталия, Турция
Цени от
591
Анталия, Турция
Цени от
591
Анталия, Турция
Цени от
598
Анталия, Турция
Цени от
598
Анталия, Турция
Цени от
605
Анталия, Турция
Цени от
605
Анталия, Турция
Цени от
608
Анталия, Турция
Цени от
608
Анталия, Турция
Цени от
612
Анталия, Турция
Цени от
613
Анталия, Турция
Цени от
624
Анталия, Турция
Цени от
624
Анталия, Турция
Цени от
626
Анталия, Турция
Цени от
626
Анталия, Турция
Цени от
626
Анталия, Турция
Цени от
633
Анталия, Турция
Цени от
634
Анталия, Турция
Цени от
637
Анталия, Турция
Цени от
640
Анталия, Турция
Цени от
640
Анталия, Турция
Цени от
640
Анталия, Турция
Цени от
640
Анталия, Турция
Цени от
640
Анталия, Турция
Цени от
640
Анталия, Турция
Цени от
647
Анталия, Турция
Цени от
648
Анталия, Турция
Цени от
648
Анталия, Турция
Цени от
648
Анталия, Турция
Цени от
652
Анталия, Турция
Цени от
654
Анталия, Турция
Цени от
654
Анталия, Турция
Цени от
660
Анталия, Турция
Цени от
661
Анталия, Турция
Цени от
669
Анталия, Турция
Цени от
669
Анталия, Турция
Цени от
669
Анталия, Турция
Цени от
669
Анталия, Турция
Цени от
672
Анталия, Турция
Цени от
673
Анталия, Турция
Цени от
675
Анталия, Турция
Цени от
676
Анталия, Турция
Цени от
676
Анталия, Турция
Цени от
678
Анталия, Турция
Цени от
678
Анталия, Турция
Цени от
680
Анталия, Турция
Цени от
682
Анталия, Турция
Цени от
683
Анталия, Турция
Цени от
683
Анталия, Турция
Цени от
685
Анталия, Турция
Цени от
687
Анталия, Турция
Цени от
690
Анталия, Турция
Цени от
690
Анталия, Турция
Цени от
697
Анталия, Турция
Цени от
697
Анталия, Турция
Цени от
697
Анталия, Турция
Цени от
701
Анталия, Турция
Цени от
710
Анталия, Турция
Цени от
710
Анталия, Турция
Цени от
710
Анталия, Турция
Цени от
712
Анталия, Турция
Цени от
715
Анталия, Турция
Цени от
718
Анталия, Турция
Цени от
718
Анталия, Турция
Цени от
718
Анталия, Турция
Цени от
719
Анталия, Турция
Цени от
722
Анталия, Турция
Цени от
722
Анталия, Турция
Цени от
722
Анталия, Турция
Цени от
722
Анталия, Турция
Цени от
724
Анталия, Турция
Цени от
724
Анталия, Турция
Цени от
724
Анталия, Турция
Цени от
724
Анталия, Турция
Цени от
724
Анталия, Турция
Цени от
726
Анталия, Турция
Цени от
727
Анталия, Турция
Цени от
730
Анталия, Турция
Цени от
732
Анталия, Турция
Цени от
734
Анталия, Турция
Цени от
735
Анталия, Турция
Цени от
736
Анталия, Турция
Цени от
736
Анталия, Турция
Цени от
738
Анталия, Турция
Цени от
738
Анталия, Турция
Цени от
739
Анталия, Турция
Цени от
741
Анталия, Турция
Цени от
743
Анталия, Турция
Цени от
743
Анталия, Турция
Цени от
743
Анталия, Турция
Цени от
745
Анталия, Турция
Цени от
746
Анталия, Турция
Цени от
748
Анталия, Турция
Цени от
748
Анталия, Турция
Цени от
748
Анталия, Турция
Цени от
748
Анталия, Турция
Цени от
752
Анталия, Турция
Цени от
752
Анталия, Турция
Цени от
753
Анталия, Турция
Цени от
756
Анталия, Турция
Цени от
757
Анталия, Турция
Цени от
759
Анталия, Турция
Цени от
759
Анталия, Турция
Цени от
760
Анталия, Турция
Цени от
764
Анталия, Турция
Цени от
764
Анталия, Турция
Цени от
765