Почивки в Турция

Почивка лято 2023 в Анталия със самолет от Варна за 7 нощувки
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки Транспорт: Самолет
Маршрут
Варна - Анталия - Варна


Дати на отпътуване


Програма
>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от Варна - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Варна.

 • Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Варна: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Цени
>>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Самолетен билет Варна - Анталия – Варна с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
• Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
• Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
• 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
• Трансфери летище - хотел - летище;
• 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
• Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
• Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:
Полети в ден НЕДЕЛЯ
11:40 Варна (SOF) - 13:00 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT) - 10:40 Варна (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.


ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗД ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Варна: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

Хотели по програмата
 
479
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
507
ALEXIUS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
528
SEMORIS HOTEL
Анталия, Турция
528
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
528
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
528
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
535
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
540
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
542
BIN BILLA HOTEL
Анталия, Турция
547
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
554
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
556
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
570
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
584
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
586
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
587
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
588
CLUB APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
591
CLUB SEA TIME
Анталия, Турция
593
ASIA HOTEL
Анталия, Турция
593
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
598
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
605
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
612
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
622
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
624
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
624
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
626
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
626
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
630
ROSELLA HOTEL
Анталия, Турция
640
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
642
IDYROS HOTEL
Анталия, Турция
642
PARK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
642
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
642
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
647
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
652
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
654
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
656
RICH MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
663
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
671
ASRIN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
675
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
677
KINGAS HOTEL
Анталия, Турция
678
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
680
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
687
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
692
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
692
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
Анталия, Турция
698
LEDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
701
NAR HOTEL
Анталия, Турция
706
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
710
VALERI BEACH HOTEL
Анталия, Турция
712
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
718
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
719
WASA HOTEL
Анталия, Турция
726
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
726
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
726
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
726
WHITE CITY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
727
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
727
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
733
KLEOPATRA ROYAL PALM
Анталия, Турция
733
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
734
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
738
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Анталия, Турция
740
ERKAL RESORT HOTEL
Анталия, Турция
740
CLUB HERAKLES HOTEL
Анталия, Турция
740
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
740
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
743
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
743
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
743
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
747
KLEOPATRA MICADOR HOTEL
Анталия, Турция
747
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
747
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
747
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
748
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
748
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
754
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
755
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
759
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
761
ADELLA SIDE HOTEL
Анталия, Турция
761
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
761
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
766
ASKA BAYVIEW RESORT
Анталия, Турция
768
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
768
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
768
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
769
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
771
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
771
KLEOPATRA FATIH HOTEL
Анталия, Турция
771
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
775
SAYANORA HOTEL
Анталия, Турция
775
VIKING BEACH HOTEL
Анталия, Турция
775
DREAM FAMILY CLUB
Анталия, Турция
778
ROSE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
780
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
780
CLUB DIZALYA HOTEL
Анталия, Турция
782
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
785
CLUB HOTEL ANJELIQ
Анталия, Турция
787
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
789
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
789
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
790
CLUB MERMAID VILLAGE
Анталия, Турция
791
GRAND ALISA HOTEL (EX. ROYALISA HOTEL)
Анталия, Турция
796
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
803
CLUB MARAKESH BEACH HOTEL
Анталия, Турция
804
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
810
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
810
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
810
VILLA SUN FLOWER HOTEL
Анталия, Турция
811
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
813
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
815
VIKING EXPRESS HOTEL
Анталия, Турция
817
SERENIS HOTEL
Анталия, Турция
819
KLEOPATRA ATLAS HOTEL
Анталия, Турция
824
ANJELIQ DOWNTOWN
Анталия, Турция
824
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
827
LARISSA INN HOTEL
Анталия, Турция
831
CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL
Анталия, Турция
832
SIDE YESILOZ HOTEL
Анталия, Турция
832
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
836
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
838
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
838
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
843
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
845
ALERIA BELPORT BEACH HOTEL
Анталия, Турция
845
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
850
OZKAYMAK MARINA HOTEL
Анталия, Турция
852
SEY BEACH HOTEL& SPA
Анталия, Турция
852
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
Анталия, Турция
852
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
852
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
856
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
859
QUEEN'S PARK GOYNUK
Анталия, Турция
862
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
864
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
866
AYBEL INN HOTEL
Анталия, Турция
866
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
866
TAL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
866
CLUB AQUA PLAZA
Анталия, Турция
873
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
873
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
876
ARMIR RESORT
Анталия, Турция
880
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
880
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
881
CONCORDIA CELES HOTEL
Анталия, Турция
887
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
887
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
891
CENGER BEACH RESORT
Анталия, Турция
901
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
901
QUEEN'S PARK LE JARDIN
Анталия, Турция
902
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
907
GRAND KAPTAN HOTEL
Анталия, Турция
908
LINDA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
908
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
909
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
915
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
915
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
915
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
915
MC ARANCIA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
916
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
916
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
916
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
918
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
922
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
922
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
922
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
923
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
929
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
929
ANTIK HOTEL & GARDEN
Анталия, Турция
929
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
930
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
932
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
937
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
939
ISTANBUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
945
DREAM WORLD RESORT
Анталия, Турция
946
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
949
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
950
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
950
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
955
BELEK SOHO BEACH CLUB
Анталия, Турция
955
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
957
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
957
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
958
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
958
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
960
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
962
BLUE STAR HOTEL
Анталия, Турция
963
KILIKYA RESORT CAMYUVA
Анталия, Турция
964
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
964
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
971
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
978
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
978
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
978
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
985
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
985
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
990
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
992
WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
992
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
992
RIVER RESORT
Анталия, Турция
992
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
993
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
993
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1000
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
1000
MEDER RESORT
Анталия, Турция
1002
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1004
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
1006
MICHELL HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1006
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1006
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
1011
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
1011
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
1011
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
1013
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
1021
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
1022
AKDORA ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1029
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
1037
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1043
DREAM WORLD PALACE
Анталия, Турция
1048
CESARS SIDE
Анталия, Турция
1048
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
1048
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1049
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
1055
VILLA SUN FLOWER BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1055
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1064
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1070
LUCIDA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1070
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
1071
DREAM WATER WORLD
Анталия, Турция
1071
DREAM WORLD AQUA
Анталия, Турция
1074
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
1076
SIDE AQUAMARIN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1079
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
1079
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
1083
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1084
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
1090
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1093
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1097
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
1097
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1098
JURA HOTELS KEMER RESORT
Анталия, Турция
1098
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1105
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1111
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
1111
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1111
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1118
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1118
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1121
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
1125
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
1126
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1132
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1132
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1140
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
1144
PIRATE`S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1147
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
1150
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
1151
KILIKYA PALACE GOYNUK
Анталия, Турция
1152
DREAM WORLD HILL
Анталия, Турция
1154
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1159
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
1160
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
1160
JURA HOTELS LARA RESORT
Анталия, Турция
1160
XPERIA SARAY BEACH
Анталия, Турция
1168
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
1171
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
1174
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
1177
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1189
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
1194
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
1201
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
1207
PALMET BEACH RESORT KEMER
Анталия, Турция
1207
TITAN SELECT HOTEL
Анталия, Турция
1214
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
1215
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
1217
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
1223
PERRE DELTA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1223
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
1223
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1224
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
1229
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
1230
CLUB TITAN
Анталия, Турция
1231
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
1237
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
1237
IMPERIAL TURKIZ RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1238
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1244
MERYAN HOTEL
Анталия, Турция
1251
PERRE ART HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1251
AKRA - V HOTEL
Анталия, Турция
1254
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1256
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1258
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1258
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
1259
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
1267
JUJU PREMIER PALACE (EX.AMARA PREMIER PALACE)
Анталия, Турция
1275
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
1280
LYKIA WORLD ANTALYA
Анталия, Турция
1285
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1293
PERRE LA MER HOTEL
Анталия, Турция
1300
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1300
AKKA CLAROS HOTEL
Анталия, Турция
1301
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1310
AMARA COMFORT KEMER
Анталия, Турция
1312
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
1313
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
1314
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
1314
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
1322
EMELDA SUN CLUB
Анталия, Турция
1328
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
1335
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
1342
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1342
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
1350
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
1351
TIMO RESORT
Анталия, Турция
1354
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
1370
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1371
MIRADA DEL MAR HOTEL
Анталия, Турция
1373
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
1373
ORANGE COUNTY KEMER
Анталия, Турция
1391
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
1398
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
1398
AKKA ALINDA HOTEL
Анталия, Турция
1411
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
1419
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1420
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
1420
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
1420
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1433
ROX ROYAL HOTEL
Анталия, Турция
1440
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1440
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
1440
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1440
CESARS BELEK
Анталия, Турция
1448
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
1448
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
1455
RAI PREMIUM TEKIROVA (EX.QUEENS PARK TEKIROVA)
Анталия, Турция
1469
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
1475
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1475
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
1477
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
1493
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
1503
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
1503
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
1503
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
1504
KAYA SIDE
Анталия, Турция
1510
SUNTHALIA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1511
MOVENPICK RESORT ANTALYA TEKIROVA
Анталия, Турция
1517
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
1524
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
1538
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
1538
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
1542
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
1543
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
1556
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
1563
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1573
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
1573
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
1586
PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1587
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1601
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
1601
ADALYA RESORT & SPA (+16) ADULT ONLY
Анталия, Турция
1603
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
1609
KAYA BELEK
Анталия, Турция
1615
AKRA HOTEL
Анталия, Турция
1615
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
1616
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
1623
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
1641
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
1642
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
1643
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1643
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1657
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
1657
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1659
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
1671
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1684
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
1686
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
1688
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
1692
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
1699
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
1701
AKKA ANTEDON HOTEL
Анталия, Турция
1706
BARUT GOIA
Анталия, Турция
1706
LIU RESORTS
Анталия, Турция
1713
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
1713
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
1720
AKRA KEMER
Анталия, Турция
1728
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1730
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1741
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
1741
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1749
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
1755
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
1764
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1804
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
1804
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
1804
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
1811
RIXOS SUNGATE - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
1818
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
1853
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
1868
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
1884
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
1917
CLUB MARCO POLO
Анталия, Турция
1917
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
1917
DOBEDAN WORLD PALACE
Анталия, Турция
1937
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
1958
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA- THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
1965
CONCORDE DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
1966
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
1988
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
1993
ADAM & EVE
Анталия, Турция
2014
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
2036
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
2042
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2078
DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2103
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
2106
TUI MAGIC LIFE - RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
2129
SWANDOR HOTELS RESORT KEMER
Анталия, Турция
2231
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
2334
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
2362
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
2364
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2441
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2493
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
2659
IC HOTELS RESIDENCE
Анталия, Турция
2690
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
2712
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
2719
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
2721
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
2747
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
2810
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
3090
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
3100
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
3139
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
3157
RIXOS PREMIUM BELEK - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
3332
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
3335
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
4588
REGNUM CARYA
Анталия, Турция
9001
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
15189
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK
Анталия, Турция
Дестинация
Анталия, Турция
Транспорт
Самолет
Продължителност
8 дни / 7 нощувки
Маршрут
Варна - Анталия - Варна
Дати на отпътуване
Код на оферта
14481
Запитване
Цени от
355
Програма
>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от Варна - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за Варна.

 • Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Варна: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Допълнителна информация
>>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Самолетен билет Варна - Анталия – Варна с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
• Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);
• Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
• 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
• Трансфери летище - хотел - летище;
• 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
• Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
• Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:
Полети в ден НЕДЕЛЯ
11:40 Варна (SOF) - 13:00 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT) - 10:40 Варна (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.


ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗД ЕВРОИНС" АД, на дежурен телефонен номер, указан в полицата!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
• ВНИМАНИЕ! За притежателите на безсрочна лична карта, тя следва да е с дата на издаване до 10 години назад, считано от датата на отпътуване. В случай че е по-стара, то пътуването Ви може да се осъществи само с паспорт!

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Варна: 900 долара на тон; Анталия: 900 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Хотели по програмата
Анталия, Турция
Цени от
479
Анталия, Турция
Цени от
507
Анталия, Турция
Цени от
528
Анталия, Турция
Цени от
528
Анталия, Турция
Цени от
528
Анталия, Турция
Цени от
528
Анталия, Турция
Цени от
535
Анталия, Турция
Цени от
540
Анталия, Турция
Цени от
542
Анталия, Турция
Цени от
547
Анталия, Турция
Цени от
554
Анталия, Турция
Цени от
556
Анталия, Турция
Цени от
570
Анталия, Турция
Цени от
584
Анталия, Турция
Цени от
586
Анталия, Турция
Цени от
587
Анталия, Турция
Цени от
588
Анталия, Турция
Цени от
591
Анталия, Турция
Цени от
593
Анталия, Турция
Цени от
593
Анталия, Турция
Цени от
598
Анталия, Турция
Цени от
605
Анталия, Турция
Цени от
612
Анталия, Турция
Цени от
622
Анталия, Турция
Цени от
624
Анталия, Турция
Цени от
624
Анталия, Турция
Цени от
626
Анталия, Турция
Цени от
626
Анталия, Турция
Цени от
630
Анталия, Турция
Цени от
640
Анталия, Турция
Цени от
642
Анталия, Турция
Цени от
642
Анталия, Турция
Цени от
642
Анталия, Турция
Цени от
642
Анталия, Турция
Цени от
647
Анталия, Турция
Цени от
652
Анталия, Турция
Цени от
654
Анталия, Турция
Цени от
656
Анталия, Турция
Цени от
663
Анталия, Турция
Цени от
671
Анталия, Турция
Цени от
675
Анталия, Турция
Цени от
677
Анталия, Турция
Цени от
678
Анталия, Турция
Цени от
680
Анталия, Турция
Цени от
687
Анталия, Турция
Цени от
692
Анталия, Турция
Цени от
692
Анталия, Турция
Цени от
698
Анталия, Турция
Цени от
701
Анталия, Турция
Цени от
706
Анталия, Турция
Цени от
710
Анталия, Турция
Цени от
712
Анталия, Турция
Цени от
718
Анталия, Турция
Цени от
719
Анталия, Турция
Цени от
726
Анталия, Турция
Цени от
726
Анталия, Турция
Цени от
726
Анталия, Турция
Цени от
726
Анталия, Турция
Цени от
727
Анталия, Турция
Цени от
727
Анталия, Турция
Цени от
733
Анталия, Турция
Цени от
733
Анталия, Турция
Цени от
734
Анталия, Турция
Цени от
738
Анталия, Турция
Цени от
740
Анталия, Турция
Цени от
740
Анталия, Турция
Цени от
740
Анталия, Турция
Цени от
740
Анталия, Турция
Цени от
743
Анталия, Турция
Цени от
743
Анталия, Турция
Цени от
743
Анталия, Турция
Цени от
747
Анталия, Турция
Цени от
747
Анталия, Турция
Цени от
747
Анталия, Турция
Цени от
747
Анталия, Турция
Цени от
748
Анталия, Турция
Цени от
748
Анталия, Турция
Цени от
754
Анталия, Турция
Цени от
755
Анталия, Турция
Цени от
759
Анталия, Турция
Цени от
761
Анталия, Турция
Цени от
761
Анталия, Турция
Цени от
761
Анталия, Турция
Цени от
766
Анталия, Турция
Цени от
768
Анталия, Турция
Цени от
768
Анталия, Турция
Цени от
768
Анталия, Турция
Цени от
769
Анталия, Турция
Цени от
771
Анталия, Турция
Цени от
771
Анталия, Турция
Цени от
771
Анталия, Турция
Цени от
775
Анталия, Турция
Цени от
775
Анталия, Турция
Цени от
775
Анталия, Турция
Цени от
778
Анталия, Турция
Цени от
780
Анталия, Турция
Цени от
780
Анталия, Турция
Цени от
782
Анталия, Турция
Цени от
785
Анталия, Турция
Цени от
787
Анталия, Турция
Цени от
789
Анталия, Турция
Цени от
789
Анталия, Турция
Цени от
790
Анталия, Турция
Цени от
791
Анталия, Турция
Цени от
796
Анталия, Турция
Цени от
803
Анталия, Турция
Цени от
804
Анталия, Турция
Цени от
810
Анталия, Турция
Цени от
810
Анталия, Турция
Цени от
810
Анталия, Турция
Цени от
811
Анталия, Турция
Цени от
813
Анталия, Турция
Цени от
815
Анталия, Турция
Цени от
817
Анталия, Турция
Цени от
819
Анталия, Турция
Цени от
824
Анталия, Турция
Цени от
824
Анталия, Турция
Цени от
827
Анталия, Турция
Цени от
831
Анталия, Турция
Цени от
832
Анталия, Турция
Цени от
832
Анталия, Турция
Цени от
836
Анталия, Турция
Цени от
838
Анталия, Турция
Цени от
838
Анталия, Турция
Цени от
843
Анталия, Турция
Цени от
845
Анталия, Турция
Цени от
845
Анталия, Турция
Цени от
850
Анталия, Турция
Цени от
852
Анталия, Турция
Цени от
852
Анталия, Турция
Цени от
852
Анталия, Турция
Цени от
852
Анталия, Турция
Цени от
856
Анталия, Турция
Цени от
859
Анталия, Турция
Цени от
862
Анталия, Турция
Цени от
864
Анталия, Турция
Цени от
866
Анталия, Турция
Цени от
866
Анталия, Турция
Цени от
866
Анталия, Турция
Цени от
866
Анталия, Турция
Цени от
873
Анталия, Турция
Цени от
873
Анталия, Турция
Цени от
876
Анталия, Турция
Цени от
880
Анталия, Турция
Цени от
880
Анталия, Турция
Цени от
881
Анталия, Турция
Цени от
887
Анталия, Турция
Цени от
887
Анталия, Турция
Цени от
891
Анталия, Турция
Цени от
901
Анталия, Турция
Цени от
901
Анталия, Турция
Цени от
902
Анталия, Турция
Цени от
907
Анталия, Турция
Цени от
908
Анталия, Турция
Цени от
908
Анталия, Турция
Цени от
909
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
915
Анталия, Турция
Цени от
916
Анталия, Турция
Цени от
916
Анталия, Турция
Цени от
916
Анталия, Турция
Цени от
918
Анталия, Турция
Цени от
922
Анталия, Турция
Цени от
922
Анталия, Турция
Цени от
922
Анталия, Турция
Цени от
923
Анталия, Турция
Цени от
929
Анталия, Турция
Цени от
929
Анталия, Турция
Цени от
929
Анталия, Турция
Цени от
930
Анталия, Турция
Цени от
932
Анталия, Турция
Цени от
937
Анталия, Турция
Цени от
939
Анталия, Турция
Цени от
945
Анталия, Турция
Цени от
946
Анталия, Турция
Цени от
949
Анталия, Турция
Цени от
950
Анталия, Турция
Цени от
950
Анталия, Турция
Цени от
955
Анталия, Турция
Цени от
955
Анталия, Турция
Цени от
957
Анталия, Турция