Почивки в Турция

Почивка в Анталия с полет от София за 9 нощувки
Продължителност: 10 дни / 9 нощувки Транспорт: Самолет
Маршрут
София-Анталия-София


Дати на отпътуване


Програма
>>>>>>>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-9:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале

Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 10:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 9 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Цени
>>>>>>>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);

Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

Трансфери летище - хотел - летище;

9 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 1000 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА
15:00 София (SOF) - 16:40 Анталия (AYT)
17:40 Анталия (AYT) - 19:20 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.


ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Хотели по програмата
 
824
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Анталия, Турция
839
KLEOPATRA SMILE HOTEL
Анталия, Турция
872
CLUB APERION BEACH HOTEL
Анталия, Турция
881
SELGE HOTEL
Анталия, Турция
881
ELIJAH HOTEL KEMER
Анталия, Турция
926
SANTANA HOTEL
Анталия, Турция
926
BEGONYA HOTEL
Анталия, Турция
946
KORIENT MIRA HOTEL
Анталия, Турция
946
KORIENT HOTEL
Анталия, Турция
953
ARES CITY HOTEL
Анталия, Турция
980
ARES BLUE HOTEL
Анталия, Турция
980
ARES DREAM HOTEL
Анталия, Турция
983
BEST ALANYA HOTEL
Анталия, Турция
988
KEMER STAR HOTEL
Анталия, Турция
998
AKDORA RESORT & SPA
Анталия, Турция
998
KAFTANS HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1007
GALAXY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1025
GRAND NAR HOTEL
Анталия, Турция
1025
SUN CITY SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1025
BIENO CLUB HOTEL SVS
Анталия, Турция
1034
VILLA SONATA HOTEL
Анталия, Турция
1043
ARSI BLUE BEACH
Анталия, Турция
1070
CLOVER MAGIC GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1070
VIKING BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1070
ARSI SWEET SUIT HOTEL
Анталия, Турция
1070
OLIMPOS BEACH HOTEL BY RRH&R
Анталия, Турция
1077
SARITAS HOTEL
Анталия, Турция
1079
LAVITAS HOTEL
Анталия, Турция
1079
ARSI ENFI CITY BEACH
Анталия, Турция
1079
ARSI PARADISE BEACH
Анталия, Турция
1079
ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1088
PALM D'OR HOTEL
Анталия, Турция
1088
GET ENJOY HOTEL
Анталия, Турция
1092
VILLA SUN FLOWER HOTEL
Анталия, Турция
1094
MAY FLOWER APART HOTEL
Анталия, Турция
1097
KOLIBRI HOTEL
Анталия, Турция
1097
AROMA BUTIK HOTEL
Анталия, Турция
1097
KLEOPATRA ARSI HOTEL
Анталия, Турция
1106
WASA HOTEL
Анталия, Турция
1106
ACAR HOTEL
Анталия, Турция
1108
MONTE CARLO HOTEL
Анталия, Турция
1110
EMILY ROSE HOTEL
Анталия, Турция
1115
RAMADA RESORT BY WYNDHAM SIDE
Анталия, Турция
1124
STELLA HOTEL
Анталия, Турция
1139
GRAND HOTEL DERIN
Анталия, Турция
1145
RELAX BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1148
HIMEROS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1152
CARETTA RELAX HOTEL
Анталия, Турция
1152
KLEOPATRA MELISSA HOTEL
Анталия, Турция
1160
KLEOPATRA MUZ HOTEL
Анталия, Турция
1169
ARTEMIS PRINCESS HOTEL
Анталия, Турция
1169
ASTORIA HOTEL
Анталия, Турция
1169
SINATRA HOTEL
Анталия, Турция
1178
LA HOYA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1184
RIOS LATTE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1184
RIOS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1187
GRAND MIR`AMOR HOTEL
Анталия, Турция
1202
CASTLE PARK HOTEL
Анталия, Турция
1202
CLUB TESS HOTEL
Анталия, Турция
1205
CLUB HOTEL SUNBEL
Анталия, Турция
1208
AMBASSADOR PLAZA HOTEL
Анталия, Турция
1214
CLUB HOTEL ANJELIQ
Анталия, Турция
1214
MIR`AMOR GARDEN RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1215
CLUB HOTEL CARETTA BEACH
Анталия, Турция
1221
ROSE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1224
SULTAN SIPAHI RESORT
Анталия, Турция
1227
NAR HOTEL
Анталия, Турция
1241
DREAM OF SIDE
Анталия, Турция
1245
VALERI BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1250
TU CASA GELIDONYA HOTEL
Анталия, Турция
1258
KEMAL BAY HOTEL
Анталия, Турция
1261
MR. CRANE HOTEL
Анталия, Турция
1265
GRAND SUNLIFE
Анталия, Турция
1268
LONICERA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1270
GRAND VIKING HOTEL
Анталия, Турция
1271
KLEOPATRA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1271
WHITE CITY BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1274
MAGIC SUN HOTEL
Анталия, Турция
1280
CAMPUS HILL HOTEL
Анталия, Турция
1283
KAILA KRIZANTEM HOTEL
Анталия, Турция
1284
KEMER DREAM HOTEL
Анталия, Турция
1286
SELCUKHAN HOTEL
Анталия, Турция
1286
SEALIFE BUKET BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1292
KANDELOR HOTEL
Анталия, Турция
1295
ARMIR RESORT
Анталия, Турция
1295
ASKA BAYVIEW RESORT
Анталия, Турция
1295
SIDE WIN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1304
RIOLAVITAS RESORT & SPA
Анталия, Турция
1304
QUEEN'S PARK GOYNUK
Анталия, Турция
1315
VIKING EXPRESS HOTEL
Анталия, Турция
1316
KLEOPATRA ADA BEACH
Анталия, Турция
1319
KAILA CITY HOTEL
Анталия, Турция
1319
ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1322
BEACH CLUB DOGANAY
Анталия, Турция
1325
SENZA GARDEN HOLIDAY CLUB HV
Анталия, Турция
1330
HOTEL CAMYUVA BEACH
Анталия, Турция
1331
CLUB DIZALYA HOTEL
Анталия, Турция
1331
ALESSIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1336
BEACH CLUB PINARA
Анталия, Турция
1341
FAME BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1346
AKALIA RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1346
SEAGULL HOTEL
Анталия, Турция
1349
QUEEN'S PARK LE JARDIN
Анталия, Турция
1358
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1361
MC BEACH PARK RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1361
SENZA GRAND SANTANA
Анталия, Турция
1374
VIKING GARDEN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1376
ANNABELLA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1376
DIZALYA PALM GARDEN HOTEL
Анталия, Турция
1376
GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA
Анталия, Турция
1382
KAILA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1385
NARCIA RESORT SIDE
Анталия, Турция
1385
SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1390
THE MARILIS HILL RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1397
SENZA THE INN RESORT & SPA
Анталия, Турция
1400
RAYMAR RESORT & AQUA
Анталия, Турция
1400
MC ARANCIA RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1400
GRAND ALISA HOTEL (EX. ROYALISA HOTEL)
Анталия, Турция
1403
GYPSOPHILA CLUB MARINE
Анталия, Турция
1404
TIMO RESORT
Анталия, Турция
1407
ARMAS GREEN FUGLA BEACH
Анталия, Турция
1407
ARMAS BELLA SUN
Анталия, Турция
1407
ARMAS KAPLAN PARADISE
Анталия, Турция
1412
INSULA RESORT & SPA
Анталия, Турция
1428
BLUE DIAMOND ALYA
Анталия, Турция
1430
LABRANDA EXCELSIOR HOTEL
Анталия, Турция
1436
SIDE ROYAL PARADISE
Анталия, Турция
1438
ELDAR RESORT
Анталия, Турция
1439
ANTIQUE ROMAN PALACE
Анталия, Турция
1445
MERVE SUN HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1445
SIRIUS HOTEL
Анталия, Турция
1457
AYDINBEY GOLD DREAMS
Анталия, Турция
1457
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1463
ISTANBUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1464
VIKING PARK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1472
GRAND UYSAL BEACH & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1472
LARISSA INN HOTEL
Анталия, Турция
1472
PINE HOUSE BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1475
PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1484
SEALIFE KEMER RESORT
Анталия, Турция
1489
GREENWOOD KEMER RESORT
Анталия, Турция
1490
ROYAL GARDEN BEACH
Анталия, Турция
1490
SEADEN COROLLA HOTEL
Анталия, Турция
1495
DIAMOND ELITE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1495
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1499
HOLIDAY PARK RESORT
Анталия, Турция
1499
MEDER RESORT
Анталия, Турция
1499
HOLIDAY GARDEN RESORT
Анталия, Турция
1502
WASHINGTON RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1502
GOLDEN LOTUS HOTEL
Анталия, Турция
1508
ARMAS BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1508
XORIA DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
1511
CESARS SIDE
Анталия, Турция
1511
SAILOR'S BEACH CLUB
Анталия, Турция
1514
CLUB MERMAID VILLAGE
Анталия, Турция
1520
XENO EFTALIA RESORT
Анталия, Турция
1522
ARMAS GUL BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1529
FLORIA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1536
DAIMA BIZ HOTEL
Анталия, Турция
1537
TERRACE ELITE RESORT
Анталия, Турция
1537
TRANSATLANTIK HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1538
ELAMIR RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1550
WHITE CITY RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1558
UTOPIA WORLD HOTEL
Анталия, Турция
1562
NOVA PARK HOTEL SIDE
Анталия, Турция
1565
Q AVENTURA PARK HOTEL
Анталия, Турция
1567
VIKING NONA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1571
XPERIA GRAND BALI
Анталия, Турция
1580
Q PREMIUM RESORT
Анталия, Турция
1580
WHITE LILYUM HOTEL
Анталия, Турция
1592
BELEK SOHO BEACH CLUB
Анталия, Турция
1595
SUNNY HILL ALYA
Анталия, Турция
1598
LARISSA MARE BEACH
Анталия, Турция
1598
AMON HOTELS BELEK
Анталия, Турция
1598
BOSPHORUS SORGUN HOTEL
Анталия, Турция
1604
LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL
Анталия, Турция
1610
ASKA JUST IN BEACH
Анталия, Турция
1610
MEGASARAY RESORT SIDE
Анталия, Турция
1610
J'ADORE DELUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1614
VIKING STAR HOTEL
Анталия, Турция
1616
LARISSA BEACH CLUB SIDE
Анталия, Турция
1619
ADORA CALMA BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1628
SHERWOOD PREMIO HOTEL
Анталия, Турция
1631
CLUB HOTEL SERA
Анталия, Турция
1632
SUNIS ELITA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1634
RIVER RESORT
Анталия, Турция
1636
ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1637
FAME RESIDENCE GOYNUK
Анталия, Турция
1646
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1646
AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1652
LARISSA SULTAN'S BEACH HOTEL
Анталия, Турция
1655
L'OCEANICA BEACH RESORT HOTEL
Анталия, Турция
1660
GRAND PARK LARA
Анталия, Турция
1670
ANITA KEMER NOCH HOTEL
Анталия, Турция
1673
ALEXIA RESORT & SPA +16 ADULTS ONLY
Анталия, Турция
1675
DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
Анталия, Турция
1677
PALM WORLD SIDE RESORT&SPA
Анталия, Турция
1679
OTIUM FAMILY STONE PALACE
Анталия, Турция
1679
ARMAS LABADA HOTEL
Анталия, Турция
1682
LABRANDA ALANTUR HOTEL
Анталия, Турция
1700
SIDE ROYAL PALACE
Анталия, Турция
1700
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
Анталия, Турция
1709
LONICERA PREMIUM
Анталия, Турция
1715
PASHAS PRINCESS BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1715
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA
Анталия, Турция
1715
SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA
Анталия, Турция
1718
ANTALYA HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1729
SAPHIR HOTEL
Анталия, Турция
1739
EMELDA SUN CLUB
Анталия, Турция
1742
FUN & SUN FAMILY CLUB SAPHIRE
Анталия, Турция
1749
LITORE HOTEL RESORT & SPA
Анталия, Турция
1763
ALARCHA HOTELS & RESORTS
Анталия, Турция
1768
GREENWOOD SUITES RESORT
Анталия, Турция
1770
GRANADA LUXURY BEACH
Анталия, Турция
1776
SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
Анталия, Турция
1782
BOTANIK HOTEL&RESORT
Анталия, Турция
1788
GRANADA LUXURY OKURCALAR
Анталия, Турция
1799
MA BICHE KEMER BY WERDE HOTELS
Анталия, Турция
1802
OZ HOTELS SUI RESORT
Анталия, Турция
1808
SIDE ROYAL STYLE HOTEL
Анталия, Турция
1823
BOTANIK PLATINUM
Анталия, Турция
1824
VON RESORT GOLDEN BEACH
Анталия, Турция
1832
OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT
Анталия, Турция
1844
CESARS BELEK
Анталия, Турция
1844
LYKIA WORLD ANTALYA
Анталия, Турция
1859
OZ HOTELS SIDE PREMIUM
Анталия, Турция
1865
ADALYA ART SIDE HOTEL
Анталия, Турция
1868
SHERWOOD DREAMS RESORT
Анталия, Турция
1883
VON RESORT GOLDEN COAST
Анталия, Турция
1889
LIMAK LIMRA HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1890
DELPHIN DELUXE RESORT
Анталия, Турция
1901
KAMELYA AISHEN K CLUB
Анталия, Турция
1907
SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
1916
PINE BEACH BELEK
Анталия, Турция
1930
CORENDON PLAYA KEMER
Анталия, Турция
1949
FAME RESIDENCE KEMER & SPA
Анталия, Турция
1952
HOTEL TURAN PRINCE
Анталия, Турция
1952
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
1952
PALOMA FORESTA
Анталия, Турция
1975
SAPHIR RESORT & SPA
Анталия, Турция
1987
VON RESORT ELITE
Анталия, Турция
1988
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD
Анталия, Турция
1988
PALOMA GRIDA
Анталия, Турция
1993
SENTIDO KAMELYA FULYA
Анталия, Турция
2006
TUI BLUE XANTHE
Анталия, Турция
2006
THE SENSE DE LUXE HOTEL
Анталия, Турция
2021
AMARA COMFORT KEMER
Анталия, Турция
2021
AMARA FAMILY RESORT
Анталия, Турция
2039
WIND OF LARA HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2042
CLUB KASTALIA HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
2044
DIAMOND DE LUXE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2052
HORUS PARADISE LUXURY RESORT
Анталия, Турция
2074
CLUB BORAN MARE BEACH
Анталия, Турция
2097
BLUE MARLIN DELUXE SPA & RESORT
Анталия, Турция
2102
CASTIVAL HOTEL SIDE
Анталия, Турция
2102
JUJU PREMIER PALACE (EX.AMARA PREMIER PALACE)
Анталия, Турция
2105
IMPERIAL TURKIZ RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2114
KIRMAN SIDERA LUXURY & SPA
Анталия, Турция
2117
SENTIDO KAMELYA SELIN
Анталия, Турция
2135
KAYA SIDE
Анталия, Турция
2141
BELCONTI RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2153
TERRACE BEACH RESORT
Анталия, Турция
2168
AYDINBEY FAMOUS RESORT
Анталия, Турция
2168
AQUAWORLD BELEK
Анталия, Турция
2168
AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
2196
SHERWOOD EXCLUSIVE LARA
Анталия, Турция
2208
SHERWOOD EXCLUSIVE KEMER
Анталия, Турция
2210
AMARA LUXURY RESORT & VILLAS
Анталия, Турция
2213
LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2213
SIDE SUNPORT HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2213
SUNIS EVREN BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
2231
DOBEDAN BEACH RESORT COMFORT
Анталия, Турция
2265
GRANADA LUXURY BELEK
Анталия, Турция
2270
KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
Анталия, Турция
2275
KAYA BELEK
Анталия, Турция
2285
LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2303
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Анталия, Турция
2303
MIRADA DEL MAR HOTEL
Анталия, Турция
2309
MIRAMARE QUEEN HOTEL
Анталия, Турция
2330
BARUT B SUITES
Анталия, Турция
2342
MIRACLE RESORT HOTEL
Анталия, Турция
2344
ASKA LARA RIVER SUITE
Анталия, Турция
2346
ADALYA OCEAN DELUXE
Анталия, Турция
2346
ADALYA RESORT & SPA (+16) ADULT ONLY
Анталия, Турция
2348
KIRMAN CALYPTUS RESORT & SPA
Анталия, Турция
2354
FAME RESIDENCE LARA & SPA
Анталия, Турция
2390
ROYAL TAJ MAHAL
Анталия, Турция
2390
SPICE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2393
ROYAL WINGS HOTEL
Анталия, Турция
2402
BARUT GOIA
Анталия, Турция
2416
ASKA LARA RESORT & SPA
Анталия, Турция
2420
AYDINBEY KING'S PALACE & SPA
Анталия, Турция
2423
DELPHIN DIVA
Анталия, Турция
2426
ALI BEY CLUB & PARK
Анталия, Турция
2447
TUI BLUE SHERWOOD BELEK
Анталия, Турция
2455
PALOMA PERISSIA HOTEL
Анталия, Турция
2457
DELPHIN PALACE
Анталия, Турция
2465
PALOMA OCEANA
Анталия, Турция
2492
ORANGE COUNTY ALANYA
Анталия, Турция
2505
PALOMA ORENDA
Анталия, Турция
2510
LIU RESORTS
Анталия, Турция
2510
KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA
Анталия, Турция
2510
KIRMAN LEODIKYA RESORT
Анталия, Турция
2510
KIRMAN ARYCANDA DE LUXE
Анталия, Турция
2537
ROYAL ALHAMBRA PALACE
Анталия, Турция
2558
MEGASARAY CLUB BELEK
Анталия, Турция
2561
IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
Анталия, Турция
2573
DOBEDAN WORLD PALACE
Анталия, Турция
2573
BAIA LARA HOTEL
Анталия, Турция
2573
TUI BLUE BARUT ANDIZ
Анталия, Турция
2574
ADALYA ELITE LARA
Анталия, Турция
2600
TUI BLUE SIDE
Анталия, Турция
2600
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT & SPA
Анталия, Турция
2645
LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
Анталия, Турция
2663
PAPILLON BELVIL
Анталия, Турция
2663
BAIA SALIMA KEMER
Анталия, Турция
2663
PAPILLON AYSCHA
Анталия, Турция
2672
ROYAL DRAGON HOTEL
Анталия, Турция
2672
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA- THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2690
BELLIS DELUXE HOTEL
Анталия, Турция
2735
CORNELIA DE LUXE RESORT
Анталия, Турция
2737
DELPHIN BE GRAND RESORT
Анталия, Турция
2744
DOBEDAN EXCLUSIVE HOTEL & SPA
Анталия, Турция
2749
IC HOTELS GREEN PALACE
Анталия, Турция
2753
ROYAL SEGINUS
Анталия, Турция
2753
RIXOS SUNGATE - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
2753
ROYAL HOLIDAY PALACE
Анталия, Турция
2764
DELPHIN IMPERIAL
Анталия, Турция
2798
ORANGE COUNTY BELEK
Анталия, Турция
2798
GURAL PREMIER BELEK
Анталия, Турция
2798
MIRAGE PARK RESORT
Анталия, Турция
2798
PAPILLON ZEUGMA RELAXURY HOTEL
Анталия, Турция
2825
BARUT HEMERA
Анталия, Турция
2852
DOUBLETREE BY HILTON ANTALYA KEMER
Анталия, Турция
2852
AKRA KEMER
Анталия, Турция
2867
MIRAMARE BEACH HOTEL
Анталия, Турция
2870
KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA
Анталия, Турция
2942
AKRA SORGUN TUI BLUE SENSATORI
Анталия, Турция
2969
GURAL PREMIER TEKIROVA
Анталия, Турция
2983
PALOMA FINESSE SIDE
Анталия, Турция
3042
ELA EXCELLENCE RESORT BELEK
Анталия, Турция
3068
ADAM & EVE
Анталия, Турция
3119
ALI BEY RESORT
Анталия, Турция
3131
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA
Анталия, Турция
3176
ARUM BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
3230
RIXOS PREMIUM TEKIROVA - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
3239
GLORIA VERDE RESORT
Анталия, Турция
3257
TUI MAGIC LIFE - RIXOS BELDIBI
Анталия, Турция
3437
ORANGE COUNTY KEMER
Анталия, Турция
3545
GLORIA GOLF RESORT
Анталия, Турция
3803
TITANIC DELUXE LARA
Анталия, Турция
3887
ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
4112
CALISTA LUXURY RESORT
Анталия, Турция
4157
LARA BARUT COLLECTION
Анталия, Турция
4231
KAYA PALAZZO GOLF & RESORT
Анталия, Турция
4391
GLORIA SERENITY RESORT
Анталия, Турция
4436
NG PHASELIS BAY
Анталия, Турция
4507
CULLINAN GOLF & RESORT BELEK
Анталия, Турция
4652
THE LAND OF LEGENDS KINGDOM HOTEL
Анталия, Турция
4652
RIXOS PREMIUM BELEK - THE LAND OF LEGENDS FREE ACCESS
Анталия, Турция
4694
TITANIC MARDAN PALACE
Анталия, Турция
5334
IC HOTELS RESIDENCE
Анталия, Турция
6629
REGNUM CARYA
Анталия, Турция
11699
CORNELIA AZURE VILLAS
Анталия, Турция
19745
CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK
Анталия, Турция
Дестинация
Анталия, Турция
Транспорт
Самолет
Продължителност
10 дни / 9 нощувки
Маршрут
София-Анталия-София
Дати на отпътуване
Код на оферта
21087
Запитване
Цени от
212
Програма
>>>>>>>>-ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-9:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и ще посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да закупите уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет с балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале

Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 10:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

 • Програмата e примерна за настаняване с 9 нощувки.
 • Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 750 долара на тон; Анталия: 750 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.05 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.
Допълнителна информация
>>>>>>>>-ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);

Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек);

Държавна такса сигурност за летищата в Турция;

20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;

Трансфери летище - хотел - летище;

9 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);

Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;

Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

  • УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Анталия: 1000 долара на тон. Курс 1 EUR = 1.00 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса в агенцията, където са записани.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320

авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319

 • Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНИ РАЗПИСАНИЯ:

Полети в ден СРЯДА
15:00 София (SOF) - 16:40 Анталия (AYT)
17:40 Анталия (AYT) - 19:20 София (SOF)

Полети в ден ЧЕТВЪРТЪК
08:00 София (SOF) - 09:50 Анталия (AYT)
16:10 Анталия (AYT) - 18:00 София (SOF)

Полети в ден ПЕТЪК
15:50 София (SOF) - 17:30 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 14:50 София (SOF)

Полети в ден СЪБОТА
12:10 София (SOF) - 13:55 Анталия (AYT)
14:35 Анталия (AYT) - 16:35 София (SOF)

Полети в ден НЕДЕЛЯ
08:10 София (SOF) - 09:55 Анталия (AYT)
10:35 Анталия (AYT) - 12:35 София (SOF)

 • Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. За резервации за хотел REGNUM CARYA в Турция, направени по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 31.03.2023 г., е необходимо да се извърши доплащане до 30 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites) до 31.03.2023 г. и 100% доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
1.4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.5. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 и 1.3. се заплаща съответния депозит.
2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване;
3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.
3.4. За хотел REGNUM CARYA се прилагат следните анулационни условия за резервации, направени до 31.03.2023 г. по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, като не се позволява промяна на имена в направени вече резервации:
3.4.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване с изключение на специални типове настаняване (Villas and Suites), за които ще има неустойка в размер на 30 % от стойността на туристическия пакет.
3.4.2. При анулация, направена от 59 дни до 31 дни преди датата на настаняване се заплаща 10 % неустойка за стандартните помещения и 40 % от стойността на тур. пакет за специални типове настаняване (Villas and Suites).
3.4.3. При анулация от 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.4.4. За специални типове настаняване (Villas and Suites) се прилагат анулационните условия по РАННИ ЗАПИСВАНИЯ и за стандартни резервации, направени след 31.03.2023 г.


ВАЖНО!!!
Туроператорът е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL) на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
име и фамилия;
дата на раждане;
националност;
номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и, в случай че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователят не бъде своевременно уведомен, то същият има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
• Считано от 27.07.2022 г., българските граждани могат да влизат в Република Турция само с валидна лична карта (без необходимост от представяне на международен паспорт) при пътуване с цел транзит или туризъм с престой до 90 дни в рамките на 180 дни, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове, открити за международни пътнически превози.
• Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.
Хотели по програмата
Анталия, Турция
Цени от
824
Анталия, Турция
Цени от
839
Анталия, Турция
Цени от
872
Анталия, Турция
Цени от
881
Анталия, Турция
Цени от
881
Анталия, Турция
Цени от
926
Анталия, Турция
Цени от
926
Анталия, Турция
Цени от
946
Анталия, Турция
Цени от
946
Анталия, Турция
Цени от
953
Анталия, Турция
Цени от
980
Анталия, Турция
Цени от
980
Анталия, Турция
Цени от
983
Анталия, Турция
Цени от
988
Анталия, Турция
Цени от
998
Анталия, Турция
Цени от
998
Анталия, Турция
Цени от
1007
Анталия, Турция
Цени от
1025
Анталия, Турция
Цени от
1025
Анталия, Турция
Цени от
1025
Анталия, Турция
Цени от
1034
Анталия, Турция
Цени от
1043
Анталия, Турция
Цени от
1070
Анталия, Турция
Цени от
1070
Анталия, Турция
Цени от
1070
Анталия, Турция
Цени от
1070
Анталия, Турция
Цени от
1077
Анталия, Турция
Цени от
1079
Анталия, Турция
Цени от
1079
Анталия, Турция
Цени от
1079
Анталия, Турция
Цени от
1079
Анталия, Турция
Цени от
1088
Анталия, Турция
Цени от
1088
Анталия, Турция
Цени от
1092
Анталия, Турция
Цени от
1094
Анталия, Турция
Цени от
1097
Анталия, Турция
Цени от
1097
Анталия, Турция
Цени от
1097
Анталия, Турция
Цени от
1106
Анталия, Турция
Цени от
1106
Анталия, Турция
Цени от
1108
Анталия, Турция
Цени от
1110
Анталия, Турция
Цени от
1115
Анталия, Турция
Цени от
1124
Анталия, Турция
Цени от
1139
Анталия, Турция
Цени от
1145
Анталия, Турция
Цени от
1148
Анталия, Турция
Цени от
1152
Анталия, Турция
Цени от
1152
Анталия, Турция
Цени от
1160
Анталия, Турция
Цени от
1169
Анталия, Турция
Цени от
1169
Анталия, Турция
Цени от
1169
Анталия, Турция
Цени от
1178
Анталия, Турция
Цени от
1184
Анталия, Турция
Цени от
1184
Анталия, Турция
Цени от
1187
Анталия, Турция
Цени от
1202
Анталия, Турция
Цени от
1202
Анталия, Турция
Цени от
1205
Анталия, Турция
Цени от
1208
Анталия, Турция
Цени от
1214
Анталия, Турция
Цени от
1214
Анталия, Турция
Цени от
1215
Анталия, Турция
Цени от
1221
Анталия, Турция
Цени от
1224
Анталия, Турция
Цени от
1227
Анталия, Турция
Цени от
1241
Анталия, Турция
Цени от
1245
Анталия, Турция
Цени от
1250
Анталия, Турция
Цени от
1258
Анталия, Турция
Цени от
1261
Анталия, Турция
Цени от
1265
Анталия, Турция
Цени от
1268
Анталия, Турция
Цени от
1270
Анталия, Турция
Цени от
1271
Анталия, Турция
Цени от
1271
Анталия, Турция
Цени от
1274
Анталия, Турция
Цени от
1280
Анталия, Турция
Цени от
1283
Анталия, Турция
Цени от
1284
Анталия, Турция
Цени от
1286
Анталия, Турция
Цени от
1286
Анталия, Турция
Цени от
1292
Анталия, Турция
Цени от
1295
Анталия, Турция
Цени от
1295
Анталия, Турция
Цени от
1295
Анталия, Турция
Цени от
1304
Анталия, Турция
Цени от
1304
Анталия, Турция
Цени от
1315
Анталия, Турция
Цени от
1316
Анталия, Турция
Цени от
1319
Анталия, Турция
Цени от
1319
Анталия, Турция
Цени от
1322
Анталия, Турция
Цени от
1325
Анталия, Турция
Цени от
1330
Анталия, Турция
Цени от
1331
Анталия, Турция
Цени от
1331
Анталия, Турция
Цени от
1336
Анталия, Турция
Цени от
1341
Анталия, Турция
Цени от
1346
Анталия, Турция
Цени от
1346
Анталия, Турция
Цени от
1349
Анталия, Турция
Цени от
1358
Анталия, Турция
Цени от
1361
Анталия, Турция
Цени от
1361
Анталия, Турция
Цени от
1374
Анталия, Турция
Цени от
1376
Анталия, Турция
Цени от
1376
Анталия, Турция
Цени от
1376
Анталия, Турция
Цени от
1382
Анталия, Турция
Цени от
1385
Анталия, Турция
Цени от
1385
Анталия, Турция
Цени от
1390
Анталия, Турция
Цени от
1397
Анталия, Турция
Цени от
1400
Анталия, Турция
Цени от
1400
Анталия, Турция
Цени от
1400
Анталия, Турция
Цени от
1403
Анталия, Турция
Цени от
1404
Анталия, Турция
Цени от
1407
Анталия, Турция
Цени от
1407
Анталия, Турция
Цени от
1407
Анталия, Турция
Цени от
1412
Анталия, Турция
Цени от
1428
Анталия, Турция
Цени от
1430
Анталия, Турция
Цени от
1436
Анталия, Турция
Цени от
1438
Анталия, Турция
Цени от
1439
Анталия, Турция
Цени от
1445
Анталия, Турция
Цени от
1445
Анталия, Турция
Цени от
1457
Анталия, Турция
Цени от
1457
Анталия, Турция
Цени от
1463
Анталия, Турция
Цени от
1464
Анталия, Турция
Цени от
1472
Анталия, Турция
Цени от
1472
Анталия, Турция
Цени от
1472
Анталия, Турция
Цени от
1475
Анталия, Турция
Цени от
1484
Анталия, Турция
Цени от
1489
Анталия, Турция
Цени от
1490
Анталия, Турция
Цени от
1490
Анталия, Турция
Цени от
1495
Анталия, Турция
Цени от
1495
Анталия, Турция
Цени от
1499
Анталия, Турция
Цени от
1499
Анталия, Турция
Цени от
1499
Анталия, Турция
Цени от
1502
Анталия, Турция
Цени от
1502
Анталия, Турция
Цени от
1508
Анталия, Турция
Цени от
1508
Анталия, Турция
Цени от
1511
Анталия, Турция
Цени от
1511
Анталия, Турция
Цени от
1514
Анталия, Турция
Цени от
1520
Анталия, Турция
Цени от
1522
Анталия, Турция
Цени от
1529
Анталия, Турция
Цени от
1536
Анталия, Турция
Цени от
1537
Анталия, Турция
Цени от
1537
Анталия, Турция
Цени от
1538
Анталия, Турция
Цени от
1550
Анталия, Турция
Цени от
1558
Анталия, Турция
Цени от
1562
Анталия, Турция
Цени от
1565
Анталия, Турция
Цени от
1567
Анталия, Турция
Цени от
1571
Анталия, Турция
Цени от
1580
Анталия, Турция
Цени от
1580
Анталия, Турция
Цени от
1592
Анталия, Турция
Цени от
1595
Анталия, Турция
Цени от
1598
Анталия, Турция
Цени от
1598
Анталия, Турция
Цени от
1598
Анталия, Турция
Цени от
1604
Анталия, Турция
Цени от
1610
Анталия, Турция
Цени от
1610
Анталия, Турция
Цени от
1610
Анталия, Турция
Цени от
1614
Анталия, Турция
Цени от
1616
Анталия, Турция
Цени от
1619
Анталия, Турция
Цени от
1628
Анталия, Турция
Цени от
1631
Анталия, Турция
Цени от
1632
Анталия, Турция
Цени от
1634
Анталия, Турция
Цени от
1636
Анталия, Турция
Цени от
1637
Анталия, Турция
Цени от
1646
Анталия, Турция
Цени от
1646
Анталия, Турция
Цени от
1652
Анталия, Турция
Цени от
1655
Анталия, Турция
Цени от
1660
Анталия, Турция
Цени от
1670
Анталия, Турция
Цени от
1673
Анталия, Турция
Цени от
1675
Анталия, Турция
Цени от
1677
Анталия, Турция
Цени от
1679
Анталия, Турция
Цени от
1679
Анталия, Турция
Цени от
1682
Анталия, Турция
Цени от
1700
Анталия, Турция
Цени от
1700
Анталия, Турция
Цени от
1709
Анталия, Турция
Цени от
1715
Анталия, Турция
Цени от
1715
Анталия, Турция
Цени от
1715
Анталия, Турция
Цени от
1718
Анталия, Турция
Цени от
1729
Анталия, Турция
Цени от
1739
Анталия, Турция
Цени от
1742
Анталия, Турция
Цени от
1749
Анталия, Турция
Цени от
1763
Анталия, Турция
Цени от
1768
Анталия, Турция
Цени от
1770
Анталия, Турция
Цени от
1776
Анталия, Турция
Цени от
1782
Анталия, Турция
Цени от
1788
Анталия, Турция
Цени от
1799
Анталия, Турция
Цени от
1802
Анталия, Турция
Цени от
1808
Анталия, Турция
Цени от
1823
Анталия, Турция
Цени от
1824
Анталия, Турция
Цени от
1832
Анталия, Турция
Цени от
1844
Анталия, Турция
Цени от
1844
Анталия, Турция
Цени от
1859
Анталия, Турция
Цени от
1865
Анталия, Турция
Цени от
1868
Анталия, Турция
Цени от
1883
Анталия, Турция
Цени от
1889
Анталия, Турция
Цени от
1890
Анталия, Турция
Цени от
1901
Анталия, Турция
Цени от
1907
Анталия, Турция
Цени от
1916
Анталия, Турция
Цени от
1930
Анталия, Турция
Цени от
1949
Анталия, Турция
Цени от
1952
Анталия, Турция
Цени от
1952
Анталия, Турция
Цени от
1952